Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Урядовий портал

Навчальна програма ПРООН «Розвиток навичок підприємницької діяльності серед ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей»

Переглядів: 3316
25.08.2015 - 07:07

До уваги внутрішньо переміщеним особам, мешканцям та підприємцям міста!

17 серпня в Україні стартувала навчальна програма ПРООН «Розвиток навичок підприємницької діяльності серед ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей».

Її мета – допомогти внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та місцевим мешканцям Луганської і Донецької областей покращити своє фінансове становище, розширити, відновити чи започаткувати власний бізнес. Для цього кваліфіковані тренери докладатимуть максимум зусиль, щоб учасники проекту зрозуміти особливості ведення підприємницької діяльності у тому чи іншому сегменті економіки, механізми організації власної справи та основні алгоритми її розвитку. Крім того можливість отримати чи вдосконалити практичні навики планування та реалізації бізнес-ідей.

Навчальна програма ПРООН є безкоштовною. Учасникам відшкодують витрати на проїзд в межах регіону (за винятком видатків на пальне для автотранспорту) і забезпечать харчуванням, а іногороднім оплатять проживання.

По Донецькій області тренінги будуть проводитись у містах Маріуполь та Краматорськ. Стартують тренінги з 31.08.2015 у місті Маріуполі.

Відбір кандидатів на навчання відбуватиметься на конкурсній основі після он-лайн анкетування та тестування. Подати заявку на участь в проекті, а також отримати додаткову інформацію можна на інтернет-сторінці: www.vpo-study.org.