Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Решение сессии от 29.12.2010 №6/2-45

Переглядів: 1194
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська витрат по виконанню робіт з капітального ремонту та модернізації ліфтів житлових будинків

Розглянувши лист комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» від 14.12.2010 №01-2324/13 щодо прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська витрат по виконанню робіт з капітального ремонту та модернізації ліфтів житлових будинків у м. Артемівську, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 №1764 «Про затвердження Порядку державного фінансування капітального будівництва» із внесеними до неї змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 07.06.2010 №422 «Про затвердження Порядку використання у 2010 році субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально – економічний розвиток регіонів» із внесеними до неї змінами, згідно наказів Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 31.08.2010 №306, від 31.08.2010 №307 «Про затвердження розподілу коштів», керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об`єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 № 1482, із внесеними  до нього  змінами, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська витрати по виконанню робіт з капітального ремонту та модернізації ліфтів житлових будинків, розташованих за адресою: м. Артемівськ, вул. Корсунського, 96, вул. Сибірцева, 19, на загальну суму 112 217 грн. 08 коп. (сто дванадцять тисяч двісті сімнадцять грн. 08 коп.) з подальшою передачею на баланс комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг».
  2. Затвердити склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська витрат з капітального ремонту та модернізації ліфтів житлових будинків, визначених у додатку до цього рішення, (додається).
  3. Доручити комісії (Гончаров) здійснити,  у відповідності з діючим законодавством, приймання-передачу (безоплатно) витрат, визначених у додатку 1 до цього рішення.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Денисенко),  заступника міського голови Гончарова С.В.
  5. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 Міський голова                                                             О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення №6/2-45 та Перелік витрат
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська витрат по виконанню робіт з капітального ремонту та модернізації ліфтів житлових будинків
18.24 KB