Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Решение сессии от 03.12.2010 №6/1-10

Переглядів: 1339
сессия : 

Про передачу міському голові, виконавчому комітету Артемівської міської ради окремих повноважень в частині фінансово-кредитних відносин і з управління комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська

Втратило чинність на підставі рішення Артемівської міської ради від 29.05.2013 №6/39-710"Про передачу виконавчому комітету Артемівської міської ради окремих повноважень"

З метою забезпечення оперативного вирішення питань управління комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська, забезпечення ефективної роботи комунальних підприємств, закладів охорони здоров’я, навчально-виховних, культурно-освітніх, фізкультурно-оздоровчих закладів комунальної власності  територіальної громади міста Артемівська, відповідно до Закону України від 05.04 2001 №2374-III «Про обіг векселів в Україні» із внесеними до нього змінами, Цивільного кодексу України від 16.01.2003 №435-IV із внесеними до нього змінами, Господарського кодексу України від 16.01.2003 №436- IV із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26,60,70  Закону України від  21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати окремі повноваження міському голові в частині фінансово-кредитних відносин:
    • щодо надання дозволів підприємствам комунальної власності територіальної громади м.Артемівська на випуск, авалювання, акцептування, індексування, а також погашення векселів на суму коштів, що надійшли на розрахункові рахунки  підприємств за минулий звітній період (квартал). Визначити, що у разі опротестування векселів,  підприємства комунальної власності територіальної громади м.Артемівська позбавляються права випуску векселів до погашення заборгованості за вексельними зобов’язаннями.
  2. Передати виконавчому комітету Артемівської міської ради окремі повноваження з управління  комунальною власністю територіальної громади м.Артемівська:
    1. В частині прийняття рішень:
      • щодо передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська;
      • щодо передачі майна комунальної власності територіальної громади м.Артемівська у постійне або тимчасове користування  підприємствам, установам та організаціям комунальної власності  територіальної громади м.Артемівська;
      • щодо надання згоди на списання повністю зношеного та непридатного до експлуатації майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м.Артемівська  з нульовою залишковою балансовою вартістю, яке знаходиться на балансі  підприємств, установ та організацій комунальної власності  територіальної громади м.Артемівська.
    2. У частині затвердження Статутів (Положень)  закладів охорони здоров’я, навчально-виховних, культурно-освітніх, фізкультурно-оздоровчих закладів та підприємств комунальної власності територіальної громади м.Артемівська і внесених до них змін і доповнень.
  3. Про прийняті рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови інформувати Артемівську міську раду щоквартально, з розміщенням інформації на офіційному сайті Артеміської міської ради.
  4. Вважати такими, що втратили чинність:
    • рішення Артемівської міської ради від 17.05.2006 №5/1-11 «Про передачу міському голові, виконавчому комітету Артемівської міської ради окремих повноважень в частині фінансово-кредитних відносин і з управління комунальною власністю  територіальної громади м. Артемівська”;
    • рішення Артемівської міської ради від 24.01.2007 №5/11-251 «О передаче полномочий исполкому городского совета  в части утверждения Уставов (Положений) учреждений здравоохранения, учебно-воспитательных, культурно-образовательных, физкультурно-оздоровительных учреждений коммунальной собственности территориальной громады г.Артемовска и внесенных в них изменений и дополнений»;
    • рішення Артемівської міської ради від 28.05.2008 №5/30-651 « Про внесення змін до рішення  Артемівської міської ради від  17.05.2006 №5/1-11 «Про передачу міському голові, виконавчому комітету Артемівської міської ради окремих повноважень в частині фінансово-кредитних відносин і з управління комунальною власністю територіальної громади м.Артемівська ”.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на  Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Денисенко), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), першого заступника міського голови Гончарова С.В.
  6. Координаційне виконання рішення покласти на секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський  голова                                                    О.О. РЕВА