Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Розпорядження міського голови від 19.12.2011 №312рр

Переглядів: 2216

Про забезпечення виконання Закону України «Про безоплатну правову допомогу» у виконавчих органах Артемівської міської ради

З метою забезпечення реалізації гарантованої Конституцією України можливості осіб, які перебувають під юрисдикцією України, отримувати безоплатну первинну правову допомогу, на виконання Закону України від 02.06.2011 №3460-VI «Про безоплатну правову допомогу» із внесеними до нього змінами, керуючись ст. 42 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР "Про місцеве самоврядування в Україні" із внесеними до нього змінами:

  1. Затвердити Порядок організації особистого прийому та розгляду звернень осіб, які потребують безоплатної первинної правової допомоги з питань, що належать до компетенції виконавчих органів Артемівської міської ради (додається).
  2. Затвердити Графік особистого прийому осіб, які потребують безоплатної первинної правової допомоги  з питань, що належать до компетенції виконавчих органів Артемівської міської ради (далі-Графік) (додається).
  3. Загальному відділу Артемівської міської ради (Іонцева), управлінню молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Махничева), управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова), відділу освіти Артемівської міської ради (Рубцова), Артемівському міському центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді Артемівської міської ради (Окшина), Територіальному центру надання соціальних послуг Артемівської міської ради (Черман):
    1. Організувати особистий прийом осіб, які потребують безоплатної первинної правової допомоги  з питань, що належать до компетенції виконавчих органів Артемівської міської ради, згідно із затвердженим Графіком.
    2. Забезпечити ведення системи обліку, здійснення реєстрації, опрацювання звернень осіб, які потребують безоплатної первинної правової допомоги з питань, що належать до компетенції виконавчих органів Артемівської міської ради.
    3. Забезпечити здійснення аналізу і контролю за вчасним наданням безоплатної первинної правової допомоги з питань, що належать до компетенції виконавчих органів Артемівської міської ради особам, що звернулися за нею письмово.
  4. Загальному відділу Артемівської міської ради (Іонцева) забезпечити умови у кабінеті №103 адмінбудинку Артемівської міської ради  для  здійснення особистого прийому осіб та роботи з їхніми зверненнями щодо надання безоплатної первинної правової допомоги  з питань, що належать до компетенції виконавчих органів Артемівської міської ради.
  5. Юридичному відділу Артемівської міської ради (Недашковська) спільно з працівниками апарату Артемівської міської ради; самостійним відділам та управлінням Артемівської міської ради забезпечити особистий прийом осіб, які потребують безоплатної первинної правової допомоги з питань, що належать до компетенції виконавчих органів Артемівської міської ради, згідно із затвердженим Графіком, та/або розгляд їх письмових звернень шляхом:
    • надання правової інформації;
    • надання консультацій і роз'яснень з правових питань;
    • складення   заяв,  скарг  та  інших  документів  правового характеру (крім документів процесуального характеру);
    • надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.
  6. Відділу інформаційних технологій Артемівської міської ради (Кисельов) забезпечити працівників виконавчих органів Артемівської міської ради у дні прийому осіб, які потребують безоплатної первинної допомоги з питань, що належать до компетенції виконавчих органів Артемівської міської ради, доступом до мережі Інтернет.
  7. Загальному відділу Артемівської міської ради (Іонцева), відділу інформаційних технологій Артемівської міської ради (Киселев) забезпечити офіційне оприлюднення Графіку особистого прийому осіб, які потребують безоплатної первинної правової допомоги  з питань, що належать до компетенції виконавчих органів Артемівської міської ради в засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.
  8. Рекомендувати міським головам м. Соледару  (Товстокоренко), м. Часів Яру (Опанасенко) забезпечити виконання Закону України «Про безоплатну правову допомогу» у виконавчих органах Соледарської та Часовоярської міських рад.
  9. Контроль за виконанням  розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є., заступників міського голови, першого заступника міського голови.

Міський голова                                                               О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Розпорядженні від 19.12.2011 №312рр
Про забезпечення виконання Закону України «Про безоплатну правову допомогу» у виконавчих органах Артемівської міської ради
22.78 KB
Ссылка на документ: