Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення сессії Артемівської міської ради від 27.07.2011 №6/9-169

Переглядів: 1382
сессия : 

Про  делегування Часовоярській міській раді власних  повноважень Артемівської міської ради по наданню соціальних послуг населенню м.Часів Яру, та приписному населенню Артемівського району у 2012 році

З метою забезпечення надання у 2012 році соціальних послуг у галузі охорони здоров’я населенню м.Часів Яру та приписному населенню Артемівського району, на підставі ст.ст.89,93 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, міська рада

 Вирішила:

  1. Делегувати Часовоярській міській раді власні повноваження Артемівської міської ради по наданню соціальних послуг з медичної допомоги населенню м.Часів Яру, та приписному населенню Артемівського району Часовоярською міською лікарнею № 3 у 2012 році.
  2. Передати право Часовоярській міській раді на здійснення видатків на виконання делегованих власних повноважень Артемівської міської ради Часовоярською міською лікарнею № 3 з надання медичної допомоги населенню                          м.Часів Яру, та приписному населенню Артемівського району в обсягах, переданих Артемівською міською радою міжбюджетних трансфертів з міського бюджету м.Артемівська до  міського бюджету м.Часів Яру на 2012 рік.
  3. Затвердити текст Договору «Про передачу видатків на виконання повноважень по наданню соціальних послуг з медичної допомоги населенню м.Часів Яру та приписному населенню Артемівського району з міського бюджету м.Артемівська до міського бюджету м.Часів Яру на 2012 рік» (додається).
  4. Доручити міському голові  Реві О.О. підписати Договір «Про передачу видатків на виконання повноважень по наданню соціальних послуг з медичної допомоги населенню м.Часів Яру та приписному населенню Артемівського району з міського бюджету м.Артемівська до міського бюджету м.Часів Яру на 2012 рік».
  5. Організаційне виконання рішення покласти на фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), першого заступника міського голови Сакали В.В.
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії  Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                  О.О.РЕВА

Завантажити рішення сессії Артемівської міської ради від 27.07.2011 №6/9-169 з додатком