Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 119 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення сессії Артемівської міської ради від 27.07.2011 №6/9-168

Переглядів: 1382
сессия : 

Про передачу коштів у 2012 році з міського бюджету м.Артемівська до міського бюджету м.Горлівки на здійснення видатків, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів

З метою забезпечення надання у 2012 році медичної допомоги мешканцям м.Артемівська у відділенні патології новонароджених територіального медичного об’єднання «Сім’я і здоров’я» м.Горлівки та у міському Центрі нефрології та діалізу міської лікарні №2 м.Горлівки, на підставі ст.ст.89,93 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, міська рада

Вирішила:

  1. Передати у 2012 році з міського бюджету м.Артемівська до міського бюджету м.Горлівки  кошти на здійснення видатків, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів у вигляді переданих міжбюджетних трансфертів в сумі 450,0  тис.грн., в тому числі:
    1. Для надання медичної допомоги новонародженим дітям м.Артемівська у відділенні патології новонароджених територіального медичного об’єднання «Сім’я і здоров’я» м.Горлівки  в сумі 200,0 тис.грн.;  
    2. Для надання медичної допомоги хворим хронічно-нирковою недостатністю у міському Центрі нефрології та діалізу міської лікарні №2 м.Горлівки  в  сумі 250,0 тис.грн.
  2. Затвердити  текст Договору «Про передачу коштів у 2012 році з міського бюджету м.Артемівська до міського бюджету м.Горлівки на здійснення видатків, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів» (додається).
  3. Доручити міському голові  Реві О.О. підписати Договір «Про передачу коштів у 2012 році з міського бюджету м.Артемівська до міського бюджету м.Горлівки на здійснення видатків, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), першого заступника міського голови Сакали В.В.
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                         О.О.РЕВА

Завантажити рішення сессії Артемівської міської ради від 27.07.2011 №6/9-168 з додатком