Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

ExportUA

Решение сессии от 22.06.2011 № 6/8 - 146

Переглядів: 1470
сессия : 

Про встановлення розмірів ставок місцевих податків і зборів у м.Артемівську на 2012 рік

Згідно з Планом діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Артемівської міської ради на 2011 рік, затвердженими рішенням Артемівської міської ради від 03.12.2010 № 6/1-11 із внесеними до нього змінами, відповідно до ст.ст 10, 12, 265, 266, 267, 268 Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VI із внесеними до нього змінами, Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 №2456-VI із внесеними до нього змінами, Закону України  від 11.09.2003 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Указу Президента України  «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва» в редакції від 28.06.1999  № 746/99,  керуючись ст.ст. 26, 59, 73 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити у м. Артемівську розмір ставки  місцевих податків і зборів по:
    1. Податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки - за 1 кв. метр житлової площі об’єкту житлової нерухомості:
      1. Для квартир, житлова площа яких не перевищує 240 кв. метрів, та житлових будинків, житлова площа яких не перевищує 500 кв. метрів,   у розмірі 1 відсотка  розміру мінімальної заробітної плати, установленої законом на 01 січня звітного (податкового) року.
      2. Для квартир, житлова площа яких перевищує 240 кв. метрів, та житлових будинків, житлова площа яких перевищує 500 кв. метрів, у розмірі 2,7 відсотка розміру мінімальної заробітної плати, установленої законом на 01 січня звітного (податкового) року.

        База оподаткування об’єкту житлової нерухомості, що перебуває у власності фізичної особи-платника зменшуються:
        а) для квартири – на 120 кв.метрів;
        б) для житлового будинку – на 250 кв.метрів.

    2. Єдиному податку:
      1. Для юридичних осіб, зареєстрованих у м. Артемівську, в розмірах, згідно Указу Президента України «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва» в редакції  від 28.06.1999 № 746/99.
      2. Для фізичних осіб - підприємців, зареєстрованих у                         м.  Артемівську, у розмірі 200 грн. за один календарний місяць  будь-якого виду їх діяльності, згідно Національного класифікатора України, затвердженого наказом Держспоживстандарту України від 26.12.2005 № 375 із внесеними до нього змінами.
    3. Збору за місця для паркування транспортних засобів  - за кожний день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у гривнях за 1 квадратний метр площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності, у розмірі  0,03  відсотка розміру мінімальної заробітної плати, установленої законом на 01 січня податкового (звітного) року. Базовий  податковий період дорівнює  календарному кварталу.
    4. Збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності:
      1. З надання платних послуг - з розрахунку на  календарний  місяць у розмірі 0,2 розміру мінімальної заробітної плати, установленої законом на 01 січня календарного року, незалежно від місця знаходження пунктів з надання платних послуг та виду платних послуг.
      2. За провадження торговельної діяльності - з розрахунку на  календарний  місяць у розмірі 0,2 розміру мінімальної заробітної плати, установленої законом на 01 січня календарного року, незалежно від місця знаходження пункту продажу товарів та асортименту товарів.
      3. За провадження торговельної діяльності нафтопродуктами, скрапленим та стиснутим газом на стаціонарних, малогабаритних і пересувних автозаправних станціях, заправних пунктах у розмірі 0,4 розміру мінімальної заробітної плати, незалежно від місця розташування таких пунктів продажу.
      4. За здійснення торгівлі валютними цінностями - на календарний місяць  у розмірі 1,2 розміру мінімальної заробітної плати.
      5. За здійснення діяльності у сфері розваг – на квартал :
        • для використання грального автомата (грального автомата «кран-машина», грального автомата, на якому проводяться дитячі ігри, іншого грального автомата, призначеного для проведення платних розважальних ігор) - розмір мінімальної заробітної плати;
        • для використання гральних жолобів (доріжок) кегельбана, боулінга, що вводяться в дію за допомогою жетона, монети або без них, - розмір мінімальної заробітної плати, збільшений у 2 рази, за кожний гральний жолоб (доріжку);
        • для використання столів для більярда, що вводяться в дію за допомогою жетона, монети або без них, крім столів для більярда, що використовуються для спортивних аматорських змагань, - розмір мінімальної заробітної плати за кожний стіл для більярда;
        • для проведення інших оплатних розважальних ігор - розмір мінімальної заробітної плати за кожне окреме гральне місце.
      6. За провадження торговельної діяльності із придбанням пільгового торгового патенту встановлюється у розмірі 0,05 розміру мінімальної заробітної плати щорічно.
      7. За провадження торговельної діяльності із придбанням короткотермінового торгового патенту за один день  у розмірі 0,02 розміру мінімальної заробітної плати.
    5. Туристичному збору - у розмірі 1 відсотка вартості усього періоду проживання (ночівлі) у закладах готельного типу за вирахуванням податку на додану вартість.
  2. Встановити, що дане рішення набирає чинності з 01 січня 2012 року.
  3. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради ( Ткаченко) забезпечити оприлюднення даного рішення  через засоби масової інформації та шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.
  4. Вважати такими, що з дня набрання чинності цим рішенням, втрачає чинність  рішення Артемівської міської ради від 26.01.2011 № 6/3-54 «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів у м. Артемівську».
  5. Організаційне виконання рішення покласти на фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), першого заступника міського голови Сакали В.В.
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійну комісію Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

Міський голова                                                         О.О. РЕВА