Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Верховна рада України

Рішення Артемівської міської ради від 25.09.2013 №6/43-801

Переглядів: 851
сессия : 

Про прийняття  (безоплатно)  в  комунальну   власність   територіальної громади м. Артемівська проїзної частини ділянок доріг, які проходять вулицями м.Артемівська

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. від 23.08.2013                      №01-2284-09 «Про прийняття  (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська проїзної частини ділянок доріг, які проходять вулицями м.Артемівська», відповідно до Закону України від 08.09.2005 №2862-IV «Про автомобільні дороги», із внесеними до нього змінами, розпорядження Кабінету Міністрів України від 03.07.2013 №482-р «Про передачу ділянок автомобільних доріг загального користування  у власність територіальних громад», керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Прийняти (безоплатно) з державної власності в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська проїзну частину ділянок доріг, які проходять вулицями м. Артемівська, та обліковуються на балансі Служби автомобільних доріг у Донецькій області, із дотриманням умов їх використання за цільовим призначенням, та не відчуження у приватну власність, згідно переліку (додається).

2.  Визначити балансоутримувачем проїзної частини ділянок доріг, які проходять вулицями м. Артемівська, переданих в комунальну власність територіальної громади м.Артемівська згідно з цим рішенням – комунальне підприємство «Артемівський комбінат комунальних підприємств» (Богданцев).

3. Затвердити склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) з державної власності в комунальну власність територіальної громади м.Артемівська проїзної частини ділянок доріг, які проходять вулицями м. Артемівська, та їх подальшої безоплатної передачі на баланс комунального підприємства «Артемівський комбінат комунальних підприємств» (додається).

4.  Доручити комісії (Головкіна) здійснити у відповідності з діючим законодавством приймання - передачу (безоплатно) з державної власності в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська проїзної частини ділянок доріг, які проходять вулицями м. Артемівська, визначених у додатку до цього рішення, та їх подальшу безоплатну передачу на баланс комунального підприємства «Артемівський комбінат комунальних підприємств» (Богданцев), та надати акт приймання-передачі до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради в місячний термін.

5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), комунальне підприємство «Артемівський комбінат комунальних підприємств» (Богданцев), заступника міського голови Головкіну О.А.

6.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 

        Секретар Артемівської міської ради                                  С.І.Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 25.09.2013 №6/43-801
Про прийняття (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська проїзної частини ділянок доріг, які проходять вулицями м.Артемівська
24.08 KB