Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення Артемівської міської ради від 28.08.2013 №6/42-776

Переглядів: 1822
сессия : 

Про присвоєння міському Центру культури та дозвілля імені Є.  Мартинова

Розглянувши подання міського голови Реви О.О. від 20.08.2013 № 01-4098-06 про присвоєння міському Центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова, заслухавши інформацію голови постійної комісії Артемівської міської ради з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту Капленко О.П. з цього питання, враховуючи  результати громадських слухань (протокол від 26.07.2013), відповідно до Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-ІV із внесеними до нього змінами, Закону України від 15.05.2003 № 755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців» із внесеними до нього змінами, Закону України від 14.12.2010 № 2778-VI «Про культуру» із внесеними до нього змінами,  керуючись ст. 26  Закону України від 21.05.97 № 280/97 – ВР “Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Законом України від 24.05.2012  № 4865-VI «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Присвоїти міському Центру культури та дозвілля ім’я Євгена Мартинова.
  2. Перейменувати міський Центр культури та дозвілля (далі-Заклад) в  Артемівський міський Центр культури та дозвілля ім. Євгена Мартинова.
  3. Директору міського Центру культури та дозвілля Бітюковій Н.П.:
    1. Внести відповідні зміни до установчих документів міського Центру культури та дозвілля згідно цього рішення та надати їх в установленому порядку на затвердження Артемівської  міської ради.
    2. Забезпечити оприлюднення інформації щодо присвоєння імені Євгена Мартинова міському Центру культури та дозвілля та  перейменування Закладу у засобах масової інформації та шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.
  4. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко), відділу культури Артемівської міської ради (Андрєєва), міському Центру культури та дозвілля (Бітюкова) забезпечити в установленому законодавством порядку  фінансування витрат, пов’язаних  з присвоєнням   Закладу імені Євгена Мартинова.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на міський Центр культури та дозвілля (Бітюкова), відділ культури Артемівської міської ради (Андрєєва), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Петриєнко Т.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської  міської ради: з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко),  з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                     О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 28.08.2013 №6/42-776
Про присвоєння міському Центру культури та дозвілля імені Є. Мартинова
11.37 KB