Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

Верховна рада України

Рішення Артемівської міської ради від 26.06.2013 №6/40-725

Переглядів: 1475
сессия : 

Про затвердження Програми з реалізації Конвенції про права інвалідів, які мешкають на території Артемівської міської ради, на період до 2020 року

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши  проект Програми з реалізації Конвенції про права інвалідів, які мешкають на території Артемівської міської ради, на період до 2020 року, узгоджений рішенням виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.06.2013 № 156, з метою забезпечення реалізації прав і задоволення потреб інвалідів, які мешкають на території Артемівської міської ради, нарівні з іншими громадянами, поліпшення умов їх життєдіяльності, відповідно до Конвенції про права інвалідів , ратифікованої Законом України від16.12.2009 № 1767-VI, керуючись  Законом України від 21.03.91 № 875-XII “Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні ” із внесеними до нього змінами,  Законом України від 06.10.2005 № 2961- IV «Про  реабілітацію інвалідів в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “ Про місцеве самоврядування в Україні ” із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада      

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити  Програму з реалізації Конвенції про права інвалідів, які мешкають на території Артемівської міської ради, на період до 2020 року( далі – Програма ), (додається).
  2. Артемівському міському центру зайнятості (Лещенко), Артемівському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ( Яхно), відділам та управлінням Артемівської міської ради , підприємствам, установам, організаціям, незалежно від форми власності, розташованих на території Артемівської міської ради:
    1. Визначити джерела фінансування заходів Програми;
    2. Забезпечити виконання заходів, передбачених Програмою, в межах бюджетних коштів, а також за рахунок інших джерел, не заборонених чинним законодавством.
    3. Інформацію про стан виконання Програми надавати управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради щороку до 10 січня.
  3. Управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна) щорічно:
    1. Узагальнювати подану інформацію та проводити всебічний аналіз стану виконання заходів Програми;
    2. Здійснювати перегляд Програми на необхідність внесення змін та доповнень до неї;
    3. Звітувати перед Артемівською міською радою про стан виконання заходів Програми.
  4. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко), Управлінню економічного розвитку  Артемівської міської ради (Жученко), головним розпорядникам коштів міського бюджету м. Артемівська-відповідальним за виконання Програми:
    1. Передбачити заходи Програми та кошти на їх реалізацію в Програмі економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради на 2013 рік та міському бюджеті м. Артемівська на 2013 рік;
    2. Передбачати заходи Програми та їх фінансування при формуванні проектів Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради та міського бюджету м. Артемівська на наступні роки (до 2020 року).
  5. Організаційне виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), Управління економічного розвитку  Артемівської міської ради (Жученко),  першого заступника міського голови  Савченко Т.М., заступника міського голови Петриєнко Т.В.
  6. Контроль за  виконанням  рішення покласти  на постійні комісії Артемівської міської ради:  з питань  соціального захисту  населення  і  охорони здоров’я ( Красножон ), з питань економічної і інвестиційної політики ,бюджету і фінансів ( Нікітенко ) , секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                 О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 26.06.2013 № 6/40-725
Про затвердження Програми з реалізації Конвенції про права інвалідів, які мешкають на території Артемівської міської ради, на період до 2020 року
32.14 KB