Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 309 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення Артемівської міської ради від 29.05.2013 №6/39-710

Переглядів: 1028
сессия : 

Про передачу виконавчому комітету Артемівської міської ради окремих повноважень

З метою забезпечення оперативного вирішення питань з управління комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська, забезпечення ефективної роботи комунальних підприємств, закладів охорони здоров’я, навчально-виховних, культурно-освітніх, фізкультурно-оздоровчих закладів комунальної власності  територіальної громади міста Артемівська, відповідно до Цивільного кодексу України від 16.01.2003 №435-IV із внесеними до нього змінами, Господарського кодексу України від 16.01.2003 №436- IV із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26,60 Закону України від  21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати виконавчому комітету Артемівської міської ради окремі повноваження з управління комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська в частині прийняття рішень щодо передачі майна комунальної власності у постійне або тимчасове користування підприємств, закладів  і організацій, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста Артемівська.
  2. Вважати таким, що втратило чинність,  рішення Артемівської міської ради від 03.12.2010 №6/1-10 «Про передачу міському голові, виконавчому комітету Артемівської міської ради окремих повноважень в частині фінансово-кредитних відносин і з управління комунальною власністю  територіальної громади міста Артемівська».
  3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко),  заступника міського голови Гончарова С.В.
  4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.                             

Міський  голова                                                    О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 29.05.2013 № 6/39-710
Про передачу виконавчому комітету Артемівської міської ради окремих повноважень
13.92 KB