Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Артемівської міської ради від 29.05.2013 №6/39-708

Переглядів: 1129
сессия : 

Про  збільшення  статутного  капіталу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» та затвердження Статуту підприємства в новій редакції

Внесени зміни:

Заслухавши інформацію директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» Деменкова С.І. щодо збільшення статутного капіталу підприємства та затвердження  в новій редакції Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС», з метою придбання техніки та забезпечення належного функціонування підприємства, відповідно до Цивільного кодексу України від 16.01.2003 №435-ІV із внесеними до нього змінами, Господарського кодексу України від 16.01.2003 № 436-ІV із внесеними до нього змінами, Закону України від 15.05.2003 № 755- ІV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» із внесеними до нього змінами, Закону України від  29.06.2004 № 1914-ІV «Про міський електричний транспорт» із внесеними до нього змінами , керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97– ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада       

ВИРІШИЛА:

  1. Збільшити статутний капітал КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС»  на 2961000 грн. (Два мільйони дев’ятсот шістдесят одну тисячу гривень) та встановити  його у розмірі 4594144 грн. 26 коп. (Чотири мільйони п’ятсот дев’яносто чотири тисячі сто сорок чотири гривні) 26 копійок.
  2. Затвердити Статут КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «АРТЕ-МІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» у новій редакції (додається).
  3. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради  (Ткаченко) забезпечити в установленому порядку виділення коштів на збільшення статутного капіталу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «АРТЕМІВСЬК-МІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» у розмірі 2961000 (Два мільйони дев’ятсот шістдесят одна  тисяча) гривень.
  4. Директору КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «АРТЕМІВСЬК- МІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС»  Деменкову С.І. надати Статут КОМУНАЛЬ-НОГО ПІДПРИЄМСТВА «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС»,    затверджений цим рішенням в новій редакції, на державну реєстрацію в установленому законодавством порядку.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на директора  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТО-ТРАНС» (Деменков), відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва),  фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Гончарова С.В., першого заступника міського голови  Савченко Т.М.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк),  з питань житлово-комунального господарства , екології, транспорту, і зв’язку  (Северінов) , секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

Міський голова                                                               О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 29.05.2013 № 6/39-708
Про збільшення статутного капіталу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» та затвердження Статуту...
39.56 KB