Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 63 гостя.

Рішення Артемівської міської ради від 27.02.2013 №№ 6/36-633

Переглядів: 692
сессия : 

Про внесення змін до рішення Артемівської міської ради від 26.12.2012 №6/33-596 «Про затвердження структури виконавчих органів Артемівської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання на 2013 рік»

Заслухавши інформацію першого заступника міського голови Савченко Т. М. щодо збільшення  загальної чисельності апарату Артемівської міської ради та її виконавчих органів, з метою підвищення ефективності управління  в Артемівській міській раді та її виконавчих органах, керуючись  ст.26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні»  із внесеними до нього змінами,  Артемівська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1.  Збільшити з 01.03.2013 року загальну чисельність апарату Артемівської міської ради та її виконавчих органів, затверджену рішенням Артемівської міської ради від 26.12.2012 № 6/33-596, на 3,0 штатні одиниці, в тому числі - відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради  на дві штатні одиниці, комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради  на одну штатну одиницю,  та затвердити її в кількості 259 штатних одиниць.
  2. Внести та затвердити   зміни  до рішення Артемівської міської ради від 26.12.2012 № 6/33-596 «Про затвердження  структури виконавчих органів Артемівської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання на 2013 рік», виклавши додаток № 2 до  рішення у новій редакції (додається).
  3.  Начальнику відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради Жеребятьєвій С. В., в. о. голови комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради Баранову А.А. внести відповідні зміни до структури та штатних  розписів відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради та комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради, згідно з цим рішенням, та надати їх  в  установленому  порядку на затвердження міському голові  Реві О.О.
  4.  Начальнику фінансового управління Артемівської міської ради Ткаченку О. М.  вирішити питання щодо фінансування витрат на оплату праці введених цим рішенням  штатних одиниць.
  5.  Визнати таким, що з 01.03.2013 року втрачає чинність додаток 2 до рішення Артемівської міської ради від 26.12.2012 №6/33-596 «Про затвердження структури виконавчих органів Артемівської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання на 2013 рік».
  6.  Організаційне виконання рішення покласти  на відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва),  комітет по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Баранов), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), заступників міського голови Гончарова С.В., Петриєнко Т.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  7.  Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійну комісію Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 

     Міський голова                                                    О. О. Рева

ДолученняРозмір
Файл 6-36-633.zip16.71 KB