Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення Артемівської міської ради від 28.12.2011 №6/16-283

Переглядів: 1296
сессия : 

Про заходи щодо підготовки і проведення Всеукраїнського перепису населення на території м. Артемівська

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 28.11.2011  №1205 «Про заходи щодо підготовки і проведення «Всеукраїнський перепису населення», відповідно до ст.ст. 8,10 Закону України від 19.10.2000 №2058-ІІІ “Про Всеукраїнський перепис населення”, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними  до нього змінами, Артемівська міська рада  

ВИРІШИЛА:

  1. Утворити територіальну комісію з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення  на території  м. Артемівська (далі –Перепис) у складі згідно з додатком.
  2. Затвердити Положення про територіальну комісію з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення на території м. Артемівська ( додається).
  3. Рекомендувати міським радам м. Часів Яра та м. Соледара утворити до 31 грудня 2011 року територіальні комісії з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення  на території міст та затвердити положення про них.
  4. Управлінню муніципального розвитку  Артемівської міської ради (Зінченко) забезпечити тимчасовий переписний персонал та інших працівників, залучених  Управлінням  статистики у м. Артемівську до підготовки і проведення Перепису та оброблення його результатів, приміщеннями з необхідними меблями та інвентарем, а також засобами зв’язку, транспортними засобами, тощо.
  5. Управлінню праці та соціального захисту населення (Тишанінова), відділу освіти Артемівської міської ради (Рубцова), керівникам закладів охорони здоров’я на території м. Артемівська провести роботу, пов’язану з підготовкою до Перепису, та забезпечити проведення перепису осіб, які постійно перебувають у закладах освіти, охорони здоров’я та установах і закладах соціального обслуговування, а також бездомних осіб, де вони перебувають на обліку, або  де їм надається тимчасовий притулок.
  6. Рекомендувати керівникам військових частин та закладів Державної пенітенціарної служби, іншим підрозділам центральних органів виконавчої влади, розташованих на території м. Артемівська, що мають закриті території, провести роботу, пов’язану з підготовкою до Перепису, та забезпечити проведення перепису військовослужбовців, осіб, які перебувають у місцях позбавлення волі, осіб, які перебувають на закритих територіях та в інших місцях тимчасового або постійного проживання (перебування).
  7. Виконавчим органам  Артемівської міської ради відповідно до своїх повноважень сприяти управлінню статистики у м. Артемівську в підготовці та проведенні Всеукраїнського перепису населення  на території м. Артемівська.
  8. Організаційне виконання рішення покласти на управління статистики у м. Артемівську (Вялков).
  9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                       О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 28.12.2011 №283
Про заходи щодо підготовки і проведення Всеукраїнського перепису населення на території м. Артемівська
15.2 KB