Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 116 гостей.

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 15.05.2013 №130

Переглядів: 1253

Про  внесення змін до складу комісій виконавчого комітету Артемівської міської ради

Внесени зміни:

  • Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.08.2015 №173
    Про затвердження нового складу комісії виконавчого комітету Артемівської міської ради по розгляду звернень пільгової категорії громадян, мешкаючих на території Артемівської міської ради, з питань проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право

Розглянувши службову записку від  08.04.2013  № 01-1720-06  заступника міського голови Петриєнко Т.В. про внесення змін до складу комісій та міської ради, у зв’язку із кадровими  змінами, які відбулися у складі комісій виконавчого комітету Артемівської міської ради, керуючись ст. ст. 17, 18, 28, 34, 36, 52, 73 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Внести наступні зміни до складу комісії  виконавчого комітету Артемівської  міської ради по розгляду звернень пільгової категорії громадян,  мешкаючих на території Артемівської міської ради, з питань проведення безоплатного  капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 13.04.2011 № 140, із змінами, внесеними до нього рішеннями виконкому Артемівської міської ради від 13.07.2011 № 318, від 08.02.2012 № 39:
    1. У назві посади Піддубної Катерини Анатоліївни слова «спеціаліст 1 категорії відділу архітектури  і містобудування Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради» замінити словами «заступник начальника відділу архітектури  і містобудування Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради».
  2. Внести наступні зміни до складу міської комісії у справах альтернативної (невійськової) служби, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від  13.04.2011 № 141:
    1. Вивести зі складу комісії:
      • Підченка Максима Віталійовича;
      • Сивопляса Олександра Григоровича.
    2. Ввести до складу комісії:
      • Отюніну Наталію Сергіївну – в. о. начальника відділу з управління комунальною власністю Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради членом комісії;
      • Третьяченко Світлану Вікторівну – заступника  начальника відділу з питань праці та соціально – трудових відносин управління праці та соціального захисту  населення Артемівської міської ради відповідальним секретарем комісії.
  3. Внести наступні зміни до складу міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 11.05.2011 № 261, із змінами, внесеними до нього рішенням виконкому Артемівської міської ради від 14.03.2012 № 103:
    1. Вивести зі складу комісії Мельник Сергія Олексійовича.
    2. У назві посади Коваленко Вікторії Миколаївни слова «в.о. начальника відділу державної виконавчої служби Артемівського міськрайонного управління юстиції» замінити словами «начальник відділу державної виконавчої служби Артемівського міськрайонного управління юстиції».
  4. Внести наступні зміни до складу міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 08.06.2011 № 276, із змінами, внесеними до нього рішенням виконкому Артемівської міської ради від 14.03.2012 № 103:
    1. Вивести зі складу ради Губу Сергія Анатолійовича.
    2. Ввести до складу ради членом ради:
      • Манжулу Олександра Володимировича – начальника Артемівського районного Управління-філії Головного управління Держсанепідслужби   у  Донецькій  області,  головного державного  санітарного  лікаря  міста  Артемівська  та  Артемівського  району ( за згодою).
    3. У назві посади Литовченка Володимира Миколайовича слова «начальник відділу Артемівської міської ради з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення» замінити словами «начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Артемівської міської ради».
    4. У назві посади Стрющенка Олександра Васильовича слова «начальник Артемівського міського управління Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Донецькій області» замінити словами «начальник 8  державного пожежно-рятувального загону ГТУ МНС України у Донецькій області» (за згодою).
  5. Внести наступні зміни до складу комісії виконавчого комітету Артемівської міської ради по розгляду звернень окремих категорій громадян з питань надання пільг за фактичним місцем проживання та призначення житлових субсидій, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 14.09.2011 № 396:
    1. Вивести зі складу комісії:
      • Кочергу Максима Володимировича;
      • Крушевську Людмилу Вячеславівну.
    2. Ввести до складу комісії членами комісії:
      • Андрєєва Андрія Анатолійовича – юрисконсульта комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (за згодою);
      • Ігнатюк Вікторію Анатоліївну – бухгалтера по пільговій категорії служби реалізації по роботі з фізичними особами комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» (за згодою).
    3. У назві посади Варанкіної Юлії Михайлівни слова «технік по субсидіям і пільгам Артемівського міського району електричних мереж ВАТ «Донецькобленерго» замінити словами «технік по пільгам і субсидіям невідокремленого підрозділу «Артемівський міський район електричних мереж» ПАТ «Донбаська топливно - енергетична компанія Донецькобленерго» (за згодою).
  6. Внести наступні зміни до складу комісії по розгляду звернень окремих категорій громадян з питань, пов’язаних з призначенням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 14.09.2011 № 397:
    1. Вивести зі складу комісії Малихіну Аліну Миколаївну.
    2. Ввести до складу комісії членом комісії Кулікову Вікторію Вікторівну – начальника служби у справах дітей Часовоярської міської ради (за згодою).
    3. У назві посади Красножон Наталії Миколаївни слова «депутат Артемівської міської ради» замінити словами «голова постійної комісії Артемівської міської ради з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я» (за згодою).
  7. Внести наступні зміни до складу комісії по розгляду питань, пов’язаних із встановленням статусу учасника війни відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 11.01.2012 № 4:
    1. Вивести зі складу комісії:
      • Безуглу Валерію Ігорівну;
      • Пилипенко Вікторію Вікторівну.
    2. Ввести до складу комісії:
      • Гришину Вікторію Олександрівну – головного спеціаліста відділу з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради секретарем комісії;
      • Мироненко Юлію Миколаївну – начальника архівного відділу Артемівської міської ради членом комісії.
  8. Організаційне виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна).

Заступник міського голови                                    С.В.Гончаров

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 15.05.2013 №130
Про внесення змін до складу комісій виконавчого комітету Артемівської міської ради
11.31 KB