Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 14.12.2011 №543

Переглядів: 1836

Про прийняття громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на квартирний облік при виконкомі Артемівської міської ради, зняття з квартирного обліку та внесення зміни до облікової справи

Розглянувши пропозиції міської житлової комісії при виконкомі Артемівської міської ради (витяг з протоколу від 11.11.2011 № 13), відповідно до ст.ст. 15, 34, 36, 38-40, 45 Житлового кодексу Української РСР  від 30.06.83 № 5464-X, із внесеними до нього змінами, пунктів 13, 15, 18-21, 26, 27, 44 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.84 № 470, із внесеними до них змінами та доповненнями, керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Прийняти на квартирний облік при виконкомі Артемівської міської ради таких громадян:
    1. Григоренко Ірину Василівну, складом родини 3 особи, на підставі пп 6 п 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, визначивши чергу у загальних списках під № 1489, надавши обліковій справі № 4425.
    2. Шлепкову Олену Володимирівну, складом родини 2 особи, на підставі пп 5 п 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, визначивши чергу у загальних списках під № 1490, з включенням до списку першочергового одержання житла, на підставі пп 11 п 44 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, під № 444, надавши обліковій справі № 4426.
    3. Безнос Марину Михайлівну, складом родини 2 особи, на підставі пп 1 п 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, визначивши чергу у загальних списках під № 1491, з включенням до списку першочергового одержання житла, на підставі пп 11 п 44 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, під № 445, надавши обліковій справі № 4427.
    4. Орленко Любов Євгенівну, складом родини 2 особи, на підставі пп. 6 п. 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, визначивши чергу у загальних списках під № 1492, надавши обліковій справі № 4428.
    5. Багрій Аліну Ігорівну, складом родини 3 особи, на підставі пп 5 п 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, визначивши чергу у загальних списках під № 1493, надавши обліковій справі № 4429.
    6. Піддубну Тетяну Володимирівну, складом родини 1 особа, на підставі пп 5 п 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, визначивши чергу у загальних списках під № 1494, надавши обліковій справі № 4430.
  2. Зняти з квартирного обліку при виконкомі Артемівської міської ради таких громадян:
    1. Гончарову Світлану Яківну, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 722а).
    2. Корнєву Лілію Віталіївну, складом родини 2 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 2495).
    3. Лиханську (Лобач) Ларису Ігорівну, складом родини 2 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення, та чоловіка Лобача Юрія Васильовича, в зв’язку зі зняттям його з реєстраційного обліку у місті Артемівську (облікова справа № 2548).
    4. Самбулову Наталю Іванівну, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 2666).
    5. Сидоренко Любов Михайлівну, складом родини 4 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 2699).
    6. Шершун Людмилу Юріївну,  на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення та чоловіка Шершуна Павла Івановича, в зв’язку зі зняттям його з реєстраційного обліку у місті Артемівську (облікова справа № 2711).
    7. Уса Геннадія Миколайовича, в зв’язку зі зняттям його з реєстраційного обліку у місті Артемівську та дружину Ус Ірину Борисівну, складом родини 3 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 2726).
    8. Васильєву Раїсу Іванівну, складом родини 4 особи, на підставі пп 2 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з вибуттям на постійне місце, та дочку Турову Тетяну Миколаївну, в зв’язку зі зняттям її з реєстраційного обліку у місті Артемівську (облікова справа № 2750).
    9. Сисоєва Сергія Івановича,  в зв’язку зі зняттям його з реєстраційного обліку у місті Артемівську та дружину Сисоєву Ірину Олександрівну, складом родини 2 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 2752).
    10. Ліхвар Ларису Федорівну, складом родини 3 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 2761).
    11. Озем Євгенію Михайлівну,  на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 2769).
    12. Тихонюк Світлану Іллівну, складом родини 2 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 2787).
    13. Сакову Інну Ігорівну, складом родини 4 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 2788).
    14. Зилєву Нелю Іванівну, складом родини 2 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення, переписавши облікову справу № 2793 на її сина Зилєва Сергія Івановича, складом родини 2 особи.
    15. Матвієнко Тетяну Миколаївну, складом родини 2 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення, переписавши облікову справу № 2794 на її сина Матвієнко Олександра Станіславовича, складом родини 1 особа.
    16. Свінцицьку Валентину Феликсівну, складом родини 2 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 2816).
    17. Саркіс Надію Михайлівну, складом родини 3 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 2833).
    18. Усенко Світлану Георгіївну, складом родини 3 особи,  в зв’язку зі зняттям їх з реєстраційного обліку у місті Артемівську (облікова справа № 2870).
    19. Плаксіну Вікторію Вікторівну, складом родини 3 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення, переписавши облікову справу № 2921 на її чоловіка Плаксіна Євгена Миколайовича, складом родини 1 особа.
    20. Тарасенко Тетяну Василівну,  на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення, та її дочку Тарасенко Інну Олександрівну, складом родини 1 особа,  на підставі пп 2 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з вибуттям на постійне місце (облікова справа № 2929).
    21. Зубко Галину Вікторівну, складом родини 2 особи, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення, та її чоловіка Зубко Віктора Федоровича, на підставі пп 2 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з вибуттям на постійне місце мешкання облікова справа № 2953).
    22. Бабяка Юрія Володимировича, в зв’язку зі зняттям його з реєстраційного обліку у місті Артемівську (облікова справа № 2954).
    23. Горшанову Надію Петрівну, складом родини 3 особи, на підставі пп 2 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з вибуттям на постійне місце мешкання (облікова справа № 2991).
    24. Войкову Світлану Володимирівну, складом родини 3 особи, на підставі пп 2 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з вибуттям на постійне місце мешкання (облікова справа № 3021).
    25. Скляренко Світлану Леонідівну, складом родини 3 особи, на підставі пп 2 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з вибуттям на постійне місце мешкання (облікова справа № 3058).
    26. Гребенюка Петра Андрійовича, в зв’язку зі смертю (облікова справа № 3123).
    27. Кузьмову Олену Миколаївну, складом родини 3 особи,  в зв’язку зі зняттям їх з реєстраційного обліку у місті Артемівську (облікова справа № 3137).
    28. Степчина Едуарда Леонідовича, на підставі пп 2 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з вибуттям на постійне місце мешкання (облікова справа № 3141).
    29. Якубовську Наталю Олександрівну, складом родини 2 особи, в зв’язку зі зняттям їх з реєстраційного обліку у місті Артемівську (облікова справа № 3155).
    30. Ульченка Григорія Костянтиновича, та його дружину Ульченко Людмилу Іванівну, в зв’язку зі смертю, дочку Ніделько Ірину Григорівну, складом родини 1 особа,  в зв’язку зі зняттям її з реєстраційного обліку у місті Артемівську, внучку Шульман (Ніделько) Наталю Володимирівну, складом родини 1 особа, на підставі пп 2 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з вибуттям на постійне місце мешкання внука Ніделька В’ячеслава Володимировича, складом родини 1 особа, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення, (облікова справа № 3401).
    31. Ноздріну Наталю Анатоліївну, складом родини 2, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення, виключивши зі списків першочергового одержання житла, на підставі п 27 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, та переписавши облікову справу № 3497 на її дочку Ноздріну Анну Олексіївну, складом родини 2 особи.
    32. Петречко Катерину Олександрівну, на підставі пп 2 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з вибуттям на постійне місце мешкання, виключивши зі складу родини Зборщенка Андрія Володимировича (облікова справа № 3983).
  3. Внести зміну до облікової справи № 4328 Ковальова Анатолія Станіславовича, змінивши прізвище дочки, згідно наданої заяви та свідоцтва про шлюб.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Гончарова С.В.

 Міський голова                                                         О.О.РЕВА