Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.11.2013 №283

Переглядів: 1227

Про внесення змін до складу міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення на території Артемівської міської ради та затвердження Положення про неї в новій редакції

Заслухавши інформацію від 17.10.2013 № 01-5143-11 начальника Артемівського міськрайонного управління юстиції Непомнящої Г.Г., та доповнення до неї від 08.11.2013 щодо внесення змін до складу міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення на території Артемівської міської ради та затвердження Положення про неї в новій редакції, враховуючи кадрові зміни, які відбулися у складі ради, затвердженому рішенням виконкому Артемівської міської ради від 10.04.2013 №107, з метою удосконалення правоосвітньої та правовиховної роботи на території Артемівської міської ради, відповідно до Положення про Всеукраїнську міжвідомчу координаційно – методичну раду з правової освіти населення, затвердженого в новій редакції постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2011 №627, із внесеними до неї змінами, керуючись ст. ст. 38, 52 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Внести  наступні зміни до складу міжвідомчої координаційно-методичної  ради з правової освіти населення на території Артемівської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 10.04.2013 №107 (далі – Рада):
    1. Вивести із складу Ради:
      • Олійник Євгенію Ігорівну; 
      • Медяник Катерину Григорівну.
    2. Ввести до складу Ради членами Ради: 
      • Нікітіну Марину Сергіївну – спеціаліста – юрисконсульта Соледарської міської ради;
      • Новікова Олександра Олексійовича – начальника відділу культури Артемівської міської ради;
      • Ряжкову Наталю Олегівну – провідного спеціаліста Артемівського міськрайонного управління юстиції;
      • Чаленко Вікторію Віталіївну – керуючого справами виконкому Часовоярської міської ради.
  2. Затвердити Положення про міжвідомчу координаційно – методичну раду з правової освіти населення на території Артемівської міської ради в новій редакції  (додається).
  3. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Артемівської міської ради від 05.07.2006 №414 «Про затвердження складу та Положення міжвідомчої координаційно – методичної ради з правової освіти населення на території Артемівської міської ради».
  4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є.

Міський голова                                          О.О.Рева

 

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 13.11.2013 №283
Про внесення змін до складу міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення ...
11.28 KB