Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Верховна рада України

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.12.2012 №466

Переглядів: 1003

Про реєстрацію змін, внесених до статутних документів Артемівського Реріховського товариства

Розглянувши правовий висновок юридичного відділу Артемівської міської ради від 11.12.2012 щодо відповідності законодавству України та статуту об’єднання громадян змін, внесених до статутних документів  Артемівського Реріховського товариства,  та надані документи, відповідно до Порядку підготовки та оформлення рішень щодо легалізації об’єднань громадян у виконкомі Артемівської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 12.10.2011 № 451,  керуючись Законом України від 16.06.92 № 2460 - XII «Про об`єднання громадян» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 38, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок легалізації об`єднань громадян, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.93 № 140, із внесеними до нього змінами,  виконком Артемівської міської ради

 В И Р І Ш И В :

 1. Зареєструвати:

1.1. Зміну назви Артемівського Реріховського товариства на назву ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «АРТЕМІВСЬКЕ РЕРІХОВСЬКЕ ТОВАРИСТВО».

1.2. Статут ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «АРТЕМІВСЬКЕ РЕРІХОВСЬКЕ ТОВАРИСТВО» у новій редакції.

2. У зв’язку із зміною назви Артемівського Реріховського товариства та його юридичної адреси видати громадській організації нове свідоцтво про реєстрацію встановленого зразка.

3. Юридичному відділу Артемівської міської ради (Недашковська):

3.1. Внести до Реєстру об’єднань громадян записи про реєстрацію змін, внесених до статутних документів  Артемівського Реріховського товариства (зміна назви, юридичної адреси  та нова редакція Статуту).

3.2. Розмістити інформацію про реєстрацію змін, внесених до статутних документів Артемівського Реріховського товариства,  у міськрайонній газеті «Вперед» та шляхом розміщення на офіційному Веб-сайті Артемівської міської ради.

4. Вважати таким, що втратило чинність,  свідоцтво про реєстрацію об’єднання громадян від 02.07.2008 № 485, видане виконкомом Артемівської міської ради.

5. Організаційне виконання рішення покласти на юридичний відділ Артемівської міської ради (Недашковська).

6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є.

 

 

  Міський голова                                          О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету від 12.12.2012 №46685.16 KB