Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 99 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення Артемівської міської ради від 26.10.2011 №6/12-219

Переглядів: 1389
сессия : 

Про утворення відділу охорони здоров`я  Артемівської міської ради

 З метою забезпечення реалізації на території Артемівської міської ради державної політики з питань охорони здоров`я, покращення якості, своєчасності та доступності медичної допомоги для громадян, створення системи контролю за наданням медичних послуг, ефективності використання матеріальних, трудових і фінансових  ресурсів, удосконалення структури апарату Артемівської міської ради та її виконавчих органів, відповідно до Закону України від 19.11.1992 № 2801-XII  «Основи законодавства України про охорону здоров`я» із внесеними до нього змінами, Закону України від 07.07.2011 № 3612-VI «Про  порядок  проведення реформування системи охорони здоров`я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві»,  керуючись п.5 ст. 26, п.4 ст.54 Закону України від 21.05.97  № 280/97- ВР  «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Утворити  у структурі апарату Артемівської міської ради та її виконавчих органів  відділ  охорони  здоров’я Артемівської міської ради  чисельністю 6 штатних одиниць та визначити загальну чисельність апарату Артемівської міської ради та її виконавчих органів у кількості 256 штатних одиниць.
  2. Затвердити структуру виконавчих органів Артемівської міської (самостійних відділів і управлінь) (додається).
  3. Внести такі зміни до рішення Артемівської міської ради від 26.01.2011 № 6/3-56 « Про затвердження та оптимізацію структури виконавчих органів Артемівської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх  утримання на 2011 рік»:
    1. В пункті 2 рішення цифри «10960,2 тис.грн.» замінити цифрами «11282,0 тис.грн.».
    2. Викласти п.3 рішення в новій редакції:
      «3.  Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) здійснювати фінансування витрат на утримання апарату  Артемівської міської ради та її виконавчих органів у межах затверджених асигнувань на 2011 рік у міському бюджеті м.Артемівська в сумі 11282,0 тис.грн.».
    3. В пункті 7 рішення цифри «250» замінити  цифрами «256».
  4. Встановити, що відділ охорони здоров`я Артемівської міської ради забезпечує управління та координацію діяльності закладів охорони здоров`я   на території  Артемівської міської ради, має статус юридичної особи, печатку із зображенням Державного герба України та своїм найменуванням, самостійний баланс, реєстраційні рахунки в  територіальному  органі Державної казначейської служби України.
  5. Затвердити Положення про відділ  охорони здоров’я Артемівської міської ради (додається).
  6. Міському голові Реві О.О. здійснити у встановленому порядку призначення  начальника відділу  охорони здоров`я  Артемівської міської ради.
  7. Призначеному начальнику відділу  охорони здоров`я  Артемівської міської ради:
    1. Здійснити  державну реєстрацію відділу  охорони здоров`я  Артемівської міської ради  у відповідності з діючим законодавством.
    2. Визначити внутрішню структуру відділу та надати її в установленому порядку на затвердження міському голові.
    3. Підготувати штатний розпис  відділу та надати його на затвердження міському голові.
  8. Встановити, що дане рішення набирає чинності з 01.11.2011 року.
  9. Вважати  таким, що  з 01.11.2011 року, втрачає чинність додаток № 4 до рішення Артемівської міської ради від 26.01.2011 № 6/3-56 « Про затвердження та оптимізацію структури виконавчих органів Артемівської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх  утримання на 2011 рік».
  10. Організаційне виконання рішення покласти на фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Петриєнко Т.В., першого заступника міського голови Сакали В.В.
  11. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійну комісію Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), постійну комісію Артемівської міської ради з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я  (Красножон), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Артемівської міської ради                        С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 26.10.2011 №6/12-219
Про утворення відділу охорони здоров`я Артемівської міської ради
31.46 KB