Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 87 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 12.10.2011 №427

Переглядів: 968

Звіт директора комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» Бондарєва О.В. про стан роботи зі зверненнями громадян

Заслухавши звіт директора комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» Бондарєва О.В. про стан роботи зі зверненнями громадян, згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на IV квартал 2011 року, затвердженим  рішенням виконкому міської ради від 14.09.2011 № 393, відповідно до Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», керуючись Законом України від 02.10.96 №393/96-ВР «Про звернення громадян» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 38, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до  нього змінами, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Звіт директора комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» Бондарєва О.В. про стан роботи зі зверненнями громадян прийняти до відома.
  2. Роботу зі зверненнями громадян на  комунальному підприємстві «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» визнати задовільною.
  3. Комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв) продовжити удосконалення роботи зі зверненнями громадян на підприємстві та посилення контролю за станом  цієї роботи на приватних підприємствах, що обслуговують житловий фонд комунальної власності територіальної громади м.Артемівська.
  4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Гончарова С.В.

Перший заступник міського голови                               В.В. Сакали