Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.07.2012 №267

Переглядів: 1244

Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації у місті  Артемівську

На виконання Закону України від 17.11.2011 № 4061-VI «Про вибори народних депутатів України» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 17, 18, 40, 52, 73 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Правилами благоустрою у м. Артемівську, затвердженими рішенням Артемівської міської ради від 28.02.2007 №5/12-278,  виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Відвести місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації у м. Артемівську згідно переліку (додаток 1).
  2. Закріпити місця для розміщення матеріалів передвиборчої агітації у м. Артемівську за підприємствами, які обслуговують житловий фонд комунальної власності територіальної громади м. Артемівська відповідно до території обслуговування (за їх згодою) згідно переліку (додаток 2).
  3. Доручити підприємствам, визначеним у додатку 2 до цього рішення:
    1. Забезпечити обладнання місць для розміщення матеріалів передвиборчої агітації у м. Артемівську стендами та дошками оголошення;
    2. Підтримувати у належному стані місця для розміщення матеріалів передвиборчої агітації у м. Артемівську.
  4. Суб’єктам виборчого процесу забезпечити:
    1. Розміщення матеріалів передвиборної агітації у м. Артемівську на стендах та дошках оголошень, розташованих у місцях, визначених цим рішенням.
    2. Виконання вимог Правил благоустрою у м. Артемівську, затверджених рішенням Артемівської міської ради від 28.02.2007 №5/12-278.
  5. Організаційному відділу Артемівської міської ради (Чернікова) довести це рішення до суб’єктів виборчого процесу та громадян за допомогою засобів масової інформації та шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.
  6. Запропонувати виконкомам Соледарської (Опанасенко) та Часовоярської (Товстокоренко) міських рад визначити місця розміщення передвиборної агітації у м. Соледарі та м. Часів Ярі та прийняти відповідні рішення.
  7. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Артемівської міської ради від 08.09.2010 №452 «Про відведення місць для розміщення передвиборної агітації у місті Артемівську».
  8. Організаційне виконання рішення покласти на Управління   муніципального       розвитку     Артемівської     міської    ради  (Зінченко), комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово – комунальних послуг» (Бондарєв).
  9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Гончарова С.В.

Міський голова                                                            О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 11.07.2012 №267
Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації у місті Артемівську
13.24 KB