Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Верховна рада України

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.07.2012 №263

Переглядів: 1809

Про безоплатну передачу на баланс відділу освіти Артемівської міської ради майна, що входить до складу цілісного майнового комплексу, переданого в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Школярик», та знаходиться на його балансі

Заслухавши  інформацію Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради щодо безоплатної передачі на баланс відділу освіти Артемівської міської ради майна, що входить до складу цілісного майнового комплексу, переданого в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Школярик», та знаходиться на його балансі, керуючись  ст.ст. 29,52,60 Закону України від 21.05.97 N280/97-ВР “Про місцеве     самоврядування     в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами,  Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами,    Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, рішенням Артемівської міської ради від 03.12.2010 № 6/1-10 “Про передачу міському голові, виконавчому комітету Артемівської міської ради окремих повноважень в частині фінансово-кредитних відносин і з управління комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська”, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Вивести зі складу цілісного майнового комплексу, який переданий в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Школярик», та знаходиться на його балансі, майно комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, згідно переліку (додається).
  2. Передати майно комунальної власності територіальної громади м.Артемівська,  визначене у додатку до цього рішення, безоплатно з балансу товариства з обмеженою відповідальністю «Школярик» на баланс відділу освіти Артемівської міської ради.      
  3. Відділу освіти Артемівської міської ради (Рубцова), товариству з обмеженою відповідальністю «Школярик»  (Вялкова)   оформити відповідно до діючого законодавства  акт приймання-передачі майна, визначеного у додатку до цього рішення, та надати його до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
  4. Доручити Управлінню  муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко)  внести  відповідні зміни до договору оренди  від 07.03.2001 року №05,  укладеного з  товариством  з обмеженою відповідальністю «Школярик».
  5. Організаційне виконання рішення покласти на відділ освіти Артемівської міської ради (Рубцова), товариство  з обмеженою відповідальністю «Школярик» (Вялкова), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
  6. Контроль    за      виконанням    рішення  покласти на   заступника міського голови  Гончарова С.В.

Міський голова                                                                  О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 11.07.2012 №263
Про безоплатну передачу на баланс відділу освіти Артемівської міської ради майна...
17.75 KB