Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 10.04.2013 №101

Переглядів: 1297

Про затвердження комплексного плану заходів профілактики грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій на території Артемівської міської ради на 2013-2017 роки

Внесені зміни:

Розглянувши лист начальника Артемівського районного Управління-філії Головного управління Держсанепідслужби у Донецькій області Манжули О.В. від 04.03.2013 №186 щодо затвердження комплексного плану заходів профілактики грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій на території Артемівської міської ради на 2013-2017 роки,  з метою недопущення епідемічних ускладнень і смертності від грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій на території Артемівської міської ради, на виконання розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації від 21.02.2013 №88 «Про  затвердження  комплексного плану заходів профілактики грипу та гострих респіраторних  вірусних інфекцій у Донецькій області на 2013-2017 роки», керуючись ст.ст. 3,27,30 Закону України від 24.02.94 №4004-ХІІ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» із внесеними до нього змінами, ст.ст.5,8,11 Закону України від 06.04.2000 №1645-ІІІ «Про захист населення від інфекційних хвороб» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 32,38,52 Закону України від 21.05.97 №  280/97- ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської  міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити комплексний  план заходів профілактики грипу та гострих респіраторних  вірусних інфекцій на території Артемівської міської ради на 2013-2017роки (додається).
  2. Відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради (Мельникова), спільно з фінансовим управлінням Артемівської міської ради (Ткаченко) вирішувати  питання фінансування за рахунок коштів міського бюджету м.Артемівська  заходів з імунопрофілактики працівників бюджетної сфери.
  3. Відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради (Мельникова):
    1. Забезпечити проведення в  лікувально-профілактичних закладах,  розташованих на території Артемівської міської ради,  щеплень проти грипу контингентів підвищеного ризику та громадян за власним бажанням з дотриманням усіх вимог санітарно-протиепідемічного режиму, умов транспортування та збереження вакцин.
    2. Інформувати головне управління охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації про виконання заходів з профілактики та боротьби з грипом та іншими гострими респіраторними вірусними інфекціями щоквартально до 10 числа місяця, наступного за звітним кварталом.
  4. Запропонувати    Артемівському  районному  Управлінню - філії Головного управління Держсанепідслужби у Донецькій області (Манжула) здійснювати контроль за умовами праці, навчання, виховання та імунізацією населення проти грипу з застосуванням відповідних заходів дисциплінарного та адміністративного впливу в установленому законодавством порядку.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на  відділ охорони здоров’я Артемівської міської ради (Мельникова), Артемівське  районне  Управління - філію Головного управління Держсанепідслужби у Донецькій області (Манжула), фінансове управління  Артемівської міської ради   (Ткаченко).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Петриєнко Т.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                                         О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 10.04.2013 №101
Про затвердження комплексного плану заходів профілактики грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій на території Артемівської міської ради на 2013-2017 роки
33.18 KB