Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 09.10.2013 №261

Переглядів: 1293

Про  нагородження Почесною грамотою Артемівської  міської ради та Почесною грамотою виконкому Артемівської міської ради

Розглянувши клопотання та довідки-подання установ м. Артемівська щодо нагородження Почесною грамотою Артемівської міської ради та Почесною грамотою виконкому Артемівської міської ради окремих працівників установ міста Артемівська з нагоди професійних свят – Дня працівника соціальної сфери та Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби, керуючись ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97 - ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Положеннями про Почесну грамоту Артемівської міської ради та про Почесну грамоту виконкому Артемівської міської ради, затвердженими рішенням Артемівської міської ради від 31.03.2004 № 4/10-324, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Нагородити Почесною грамотою  Артемівської міської ради:

1.1 За сумлінну плідну працю, вагомий внесок у вирішення питань малозахищених верств населення та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

Кончакову Ларису Іванівну

- заступника начальника управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради.

 

1.2 За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості, соціального захисту населення від безробіття та з нагоди професійного свята -  Дня працівника соціальної сфери:

Шкляревську Світлану Миколаївну

- головного спеціаліста відділу організації працевлаштування населення Артемівського міського центру зайнятості.

 

1.3 За високий професіоналізм, вагомий внесок у виконання завдань,  покладених на органи Пенсійного фонду України та  з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

Левченко Інну Леонідівну

 

- начальника юридичного відділу Управління Пенсійного фонду України в м. Артемівську та Артемівському районі Донецької області.

1.4 За високий професіоналізм, особистий вклад в загальні результати роботи дирекції, вагомий внесок у вирішення питань соціального захисту працівників територіальної громади міста Артемівська та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

Корж Лідію Петрівну

 

 

- провідного спеціаліста Артемівської міської виконавчої дирекції Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

1.5 За досягнуті успіхи у реалізації найважливіших завдань у сфері соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, бездоганну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

Єрьоменко Тетяну Іванівну

 

 

- страхового експерта з охорони праці  відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування  від  нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України  у м. Артемівську.

1.6 За високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток охорони здоров’я населення та з нагоди професійного свята - Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби:

Сінченко Лідію Григорівну

 

 

- завідуючу санітарно-гігієнічною лабораторією, лікаря лаборанта-гігієніста Артемівської районної філії Державної установи «Донецький обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України».

1.7 За добросовісне виконання професійних обов’язків, вагомий внесок у діяльність санітарно-епідеміологічної служби та з нагоди професійного свята - Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби:

Іваненко Наталю Георгіївну

 

- начальника відділу епідеміологічного нагляду Артемівського районного Управління Головного Управління Держсанепідслужби у Донецькій області;

 

Махник Аллу Іванівну

 

- фельдшера санітарного Артемівського районного Управління Головного Управління Держсанепідслужби у Донецькій області.

2. Нагородити почесною грамотою виконкому Артемівської міської ради:

 

2.1 За високий професіоналізм, особистий вклад в загальні результати роботи управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

 

Кравченко Надію Олександрівну

 

- заступника начальника відділу автоматизованої обробки інформації та контролю за призначенням соціальних виплат управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради;

 

Кравець Ларису Никифорівну

- начальника відділу-головного державного соціального інспектора відділу державних соціальних інспекторів управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради;

 

Семенець Наталю Миколаївну

-    головного спеціаліста відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг  за їх видами управління праці та  соціального захисту населення  Артемівської міської ради.

2.2 За сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків, особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості, соціального захисту населення від безробіття та з нагоди професійного свята -  Дня працівника соціальної сфери:

 

Коротченко Юлію Сергіївну

- головного спеціаліста відділу активної підтримки безробітних Артемівського міського центру зайнятості;

 

Сліпцову Олену Іванівну

- провідного спеціаліста відділу взаємодії з роботодавцями Артемівського міського центру зайнятості.

 

2.3  За сумлінну працю, високу результативність в роботі, особистий внесок у виконання завдань, покладених на органи Пенсійного фонду України та  з нагоди професійного свята -  Дня працівника соціальної сфери:

Зайцева Демида Вікторовича

 

 

-  головного спеціаліста-системотехніка відділу з виплати пенсій Управління Пенсійного фонду України в                   м. Артемівську та Артемівському районі Донецької області;

Юрагіну Наталю Леонідівну

-  заступника начальника відділу по контрольно-перевірочній роботі за нарахуванням та сплатою платежів Управління Пенсійного фонду України в м. Артемівську та Артемівському районі Донецької області.

2.4 За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у вирішення питань соціального захисту працівників територіальної громади міста Артемівська та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

 

Суздальцеву Оксану Володимирівну

 

 

 

- спеціаліста І категорії Артемівської міської виконавчої дирекції Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

 

2.5 За досягнуті успіхи у реалізації найважливіших завдань у сфері профілактики нещасних випадків та професійних захворювань на виробництві, бездоганну працю та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

Новикову Любов Борисівну

 

 

- головного спеціаліста відділу реєстрації страхувальників та страхових внесків відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування  від  нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України  у м. Артемівську.

2.6   За сумлінну працю, активну участь у житті та роботі територіального центру надання соціальних послуг Артемівської міської ради та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

Давидову Валентину Володимирівну

 

 

- масажиста відділення соціально-медичних послуг територіального центру надання соціальних послуг Артемівської міської ради;

Максименко Людмилу Юхимівну

- соціального працівника відділення соціальної допомоги вдома територіального центру надання соціальних послуг Артемівської міської ради.

 

3. Відділу бухгалтерського обліку і звітності Артемівської міської ради (Мироненко) забезпечити виплату грошової винагороди до Почесної грамоти Артемівської міської ради та Почесної грамоти виконкому Артемівської міської ради в межах асигнувань, передбачених в кошторисах доходів та видатків Артемівської міської ради на ці цілі у 2013 році по коду тимчасової класифікації видатків 250404 "Інші видатки", коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів 0118060 «Інші видатки» та коду економічної класифікації видатків 2730 "Інші виплати населенню".

 

        Перший заступник міського голови                                  Т.М.Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету від 09.10.2013 №26117.28 KB