Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 148 гостей.

ExportUA

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 09.06.2010 №238

Переглядів: 1326

Про визначення виконавця комунальної  послуги з вивезення побутових відходів у місті Артемівськ

З метою впорядкування взаємовідносин між суб'єктами господарської діяльності у сфері надання комунальної послуги з вивезення побутових відходів у м. Артемівську, відповідно до Закону України від 05.03.98 №187/98-ВР «Про відходи» із внесеними до нього змінами,  Постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 №1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів» із внесеними до неї змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 №1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів», керуючись Законом України від 24.06.2004 № 1875-1У «Про житлово-комунальні послуги» із внесеними до нього змінами, ст.ст.27,28,30,52,59 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Визначити виконавцем комунальної послуги з вивезення побутових відходів у місті Артемівськ  – товариство з обмеженою відповідальністю  «Ремондіс Артемівськ».
  2. До затвердження нових економічно обґрунтованих тарифів зі зберігання, вивезення та знешкодження твердих побутових відходів і вивезення та знешкодження рідких побутових відходів дозволити товариству з обмеженою відповідальністю  «Ремондіс Артемівськ» застосовувати тарифи, встановлені для комунального підприємства  «Артемівськкомунспецтранс», згідно рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 05.03.2008 № 176.
  3. Товариству з обмеженою відповідальністю  «Ремондіс Артемівськ» (Поляков) здійснити розрахунки економічно обґрунтованих витрат на послуги з вивезення побутових відходів, що надаються товариством споживачам, і надати їх на погодження до виконкому Артемівської міської ради в установленому порядку.
  4. Встановити, що дане рішення, набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення в засобах масової інформації та розміщення на офіційному веб сайті Артемівської міської ради.
  5. Вважати таким, що з дня набрання чинності цим рішенням, втрачає чинність, підпункт 2.3. пункту 2 рішення виконкому Артемівської міської ради від 01.11.2006 № 740 «Про визначення виробників та виконавців житлово-комунальних послуг у житловому фонді територіальної громади міста Артемівська».
  6. Організаційне виконання рішення покласти на  товариство з обмеженою відповідальністю «Ремондіс Артемівськ» (Поляков).
  7. Координаційне виконання  рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Скрипка), першого  заступника міського голови  Гончарова С.В.

Міський голова                                                              О.О.РЕВА