Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 08.08.2012 №284

Переглядів: 1257

Про організацію  та якість надання медичної допомоги ветеранам війни, забезпечення їх пільгами у 2011 році та I-му півріччі 2012 року

Заслухавши інформацію начальника відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради Котової О.М. «Про організацію  та якість надання медичної допомоги ветеранам війни, забезпечення їх пільгами у 2011 році та I-му півріччі 2012 року», відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  від 22.10.1993 № 3551-XII, Указу Президента України від 22.03.2012 № 207/2012 «Про заходи у зв'язку з відзначенням 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років», Постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2007 № 680 « Про збільшення норм грошових витрат  на харчування та медикаменти  в лікувально - профілактичних  закладах ветеранів війни», керуючись ст. ст. 32,34,52 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні»  із внесенням до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Визнати роботу щодо організації  та якості надання медичної допомоги ветеранам війни, забезпечення їх пільгами у 2011 році та I-му півріччі 2012 року недостатньою.
  2. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко), відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради (Котова) вжити заходів щодо внесення змін до міського бюджету м. Артемівська на 2012 рік, передбачивши першочергове  фінансування витрат на харчування та медикаменти, пільгові рецепти, утримання ветеранських палат, проведення усіх видів протезування ветеранів війни.
  3. Управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова), фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) не допускати зменшення обсягів фінансування на утримання територіального центру надання соціальних послуг Артемівської міської ради нижче доведених контрольних показників Міністерства фінансів України.
  4. Управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова) забезпечити соціальний супровід ветеранів війни шляхом активізації роботи територіального центру соціальних послуг Артемівської міської ради.
  5. Відділу охорони здоров`я Артемівської міської ради (Котова) взяти під особистий контроль фінансування витрат  на лікування ветеранів  війни, на пільгові рецепти та проведення усіх видів протезування.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Петриєнко Т.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                                              О.О.Рева