Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Верховна рада України

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 08.02.2012 №40

Переглядів: 1155

Про надання дозволу на виконання капітального  ремонту(окремих видів робіт)  житлових будинків   і   квартир   пільгової категорії   громадян

Заслухавши інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради Тишанінової І.В., щодо виконання безоплатних капітальних ремонтів (окремих видів робіт) житлових будинків і квартир пільгової категорії громадян, розглянувши пропозиції комісії виконавчого комітету Артемівської  міської ради по розгляду звернень пільгової категорії громадян, мешкаючих на території Артемівської міської ради, з питань проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право,  (протокол від 06.01.2012 №1), відповідно  ст.ст. 13,15 Закону України від 22.10.93 №3551-ХІІ «Про статус ветеранів війни,  гарантії їх соціального захисту» із внесеними до нього змінами, ст.102  Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VI із внесеними до нього змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 565 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право» із внесеними до неї змінами, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради Тишанінової І.В.  щодо виконання безоплатних капітальних ремонтів (окремих видів робіт)  житлових будинків і квартир пільгової категорії громадян прийняти до відома.  
  2. Надати дозвіл управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова) на виконання  капітального ремонту (окремих видів робіт)  житлових будинків і квартир пільгової категорії громадян.
  3. Фінансування витрат, пов’язаних з проведенням безоплатного капітального ремонту (окремих видів робіт) і складанням проектно-кошторисної документації, здійснювати за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у межах затверджених призначень у міському бюджеті м.Артемівська на 2012 рік.
  4. Затвердити список громадян  пільгової категорії, які мешкають на території Артемівської міської ради для проведення капітального ремонту (окремих видів робіт) житлових будинків і квартир  (додається).
  5. Організаційне виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Тишанінова) .
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови   Петриєнко Т.В.

Заступник міського голови                                                       С.В. Гончаров

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 08.02.2012 №40
Про надання дозволу на виконання капітального ремонту(окремих видів робіт) житлових будинків і квартир пільгової категорії громадян
9.37 KB