Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

Презедент України

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 08.02.2012 №32

Переглядів: 1099

Про підсумки роботи по  розгляду звернень громадян у виконавчих органах Артемівської міської ради у 2011 році

Розглянувши довідку начальника загального відділу Артемівської міської ради Іонцевої О.М. «Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконавчих органах Артемівської міської ради у 2011 році», згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на І квартал 2012 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 14.12.2011 №505, керуючись Законом України від 02.10.96  № 393/96-ВР “Про звернення громадян” із внесеними до нього змінами, ст.ст. 38, 52 Закону України від  21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні" із внесеними до нього змінами,  Указом Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», виконком Артемівської міської ради 

ВИРІШИВ:

  1. Довідку  начальника загального відділу Артемівської міської ради Іонцевої О.М. “Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконавчих органах Артемівської міської ради у 2011 році” прийняти до відома.
  2. Керівникам відділів, управлінь Артемівської міської ради, підприємств  комунальної власності територіальної громади міста Артемівська:
    1. Проаналізувати стан роботи по розгляду звернень громадян у  2011 році у своїх підрозділах та вжити конкретні заходи по  забезпеченню реалізації конституційних прав громадян на звернення, виявити причини і найбільш системні проблеми, що породжують звернення громадян.
    2. Здійснити перегляд звернень громадян, які знаходяться на довгостроковому контролі, у зв’язку з наданням попередніх зобов’язань щодо вирішення порушених у зверненнях питань; встановити реальні терміни їх виконання з урахуванням наявних джерел фінансування та включення об’єктів до програми соціально-економічного розвитку міста Артемівська та інших міських програм. Інформувати заявників про причини відмови та порядок оскарження прийнятих рішень з посиланням на нормативні акти.
    3. Надавати роз’яснення через засоби масової інформації з питань, що найчастіше порушуються громадянами у зверненнях.
    4. Посилити персональний контроль за розглядом звернень громадян та відповідальністю підлеглих працівників, що їх розглядають з метою недопущення виникнення повторних звернень громадян, не допускати безпідставних  переносів термінів виконання звернень громадян.
    5. Про результати проведеної роботи проінформувати загальний відділ Артемівської міської ради (Іонцева) до 01.03.2012 року.
  3. Запропонувати виконкомам Соледарської (Товстокоренко) та Часовоярської (Опанасенко) міських рад проаналізувати стан роботи по розгляду звернень громадян у 2011 році, вжити відповідні заходи щодо запобігання  виникненню повторних та колективних звернень в органи влади вищого рівня.
  4. Начальнику загального відділу Артемівської міської ради Іонцевій О.М. оприлюднити інформацію «Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконавчих органах Артемівської міської ради у 2011 році» у засобах масової інформації та розмістити на офіційному Веб- сайті Артемівської міської ради.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на загальний відділ Артемівської міської ради  (Іонцева).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради  Коліно М.Є.

Заступник міського голови                                                      С.В.Гончаров

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 08.02.2012 №32
Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконавчих органах Артемівської міської ради у 2011 році
18.86 KB