Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Донецька обласна рада

Решение сессии от 23.03.2011 №6/5-92

Переглядів: 2400
сессия : 

Про надання пільг по орендній платі за оренду нежитлових приміщень   комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська на 2011 рік

Розглянувши листи: Артемівської міської організації благодійної асоціації інвалідів «Відродження» від 16.02.2011, товариства малозабезпечених громадян - інвалідів по зору від 16.02.2011 щодо надання пільг по орендній платі за оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська на 2011 рік, враховуючи висновок начальника відділу з управління комунальною власністю Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Підченка М.В., керуючись Законом України “Про оренду державного та комунального майна” в редакції від 14.03.95 № 98/95-ВР із внесеними до нього змінами, ст.ст. 26,60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати пільги по орендній платі за оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Артемівська на 2011 рік у розмірі 100% :
    1. Артемівській міській організації благодійної асоціації інвалідів «Відродження» за орендоване нежитлове приміщення, загальною площею 9,00 кв.м., розташоване по вул. О.Сибірцева, 214 у м. Артемівську (розміщення організації - офіс).
    2. Товариству малозабезпечених громадян - інвалідів по зору за орендоване нежитлове приміщення, загальною площею 5,7 кв.м., розташоване по вул. О.Сибірцева, 214 у м. Артемівську (розміщення товариства).
  2. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство „Артемівська керуюча компанія житлово – комунальних послуг” (Бондарєв), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
  3. Координаційне забезпечення виконання  рішення покласти на постійну комісію Артемівської міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), постійну комісію Артемівської міської ради з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 

Секретар Артемівської міської ради                         С.І.Кіщенко