Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 65 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1814 від 22.03.2017

Переглядів: 1064
сессия : 

Про  забезпечення  проведення розрахунків при наданні пільг з послуг зв`язку та інших, передбачених законодавством пільг, окремим категоріям громадян, мешканцям м.Бахмут, за рахунок коштів  міського бюджету.

Втратило чинність на підставі:

  • Рішення Бахмутської міської ради 6 скликання від 20.12.2019 №6/137-2795
    Про забезпечення проведення розрахунків при наданні пільг з послуг зв`язку та інших, передбачених законодавством пільг, окремим категоріям громадян, мешканцям Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Розглянувши службову записку від 27.02.2017 №01-0952-06 начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіної І.В. щодо забезпечення  проведення розрахунків при наданні пільг з послуг зв`язку та інших, передбачених законодавством пільг, окремим категоріям громадян, мешканцям м.Бахмут, за рахунок коштів  міського бюджету, з метою реалізації у м.Бахмуті соціального захисту населення, врегулювання механізму визначення розміру компенсаційних виплат, які підлягають відшкодуванню за рахунок міського бюджету, відповідно до пп.ґ п.3 ч.1 ст.91 Бюджетного Кодексу України від 08.07.2010 №2456-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 34 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити  Порядок проведення розрахунків при наданні пільг з послуг зв`язку та інших, передбачених законодавством пільг, окремим категоріям громадян, мешканцям м.Бахмут, за рахунок коштів міського бюджету  (далі –Порядок) (додається).
  2. Визначити, що дане рішення набирає чинності  з 01.06.2017.
  3. Встановити, що проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб,  що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право здійснюється у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 №565 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб,  що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які  мають  на це право» із внесеними до неї змінами.
  4. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко)  здійснювати фінансування видатків Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради у відповідності з цим рішенням в межах асигнувань, передбачених в кошторисах доходів та видатків на відповідний рік та цілі.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), Фінансове управління  Бахмутської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Точену В.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров`я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної  політики,  бюджету  і  фінансів  (Нікітенко),  секретаря   Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                  С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1814 від 22.03.2017
Про забезпечення проведення розрахунків при наданні пільг з послуг зв`язку та інших, передбачених законодавством пільг, окремим категоріям громадян, мешканцям м.Бахмут, за рахунок коштів міського бюджету.
33.16 KB