Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення Бахмутської міської ради від 31.08.2016 №6/90-1639

Переглядів: 1515
сессия : 

Про заходи щодо реформування друкованого засобу масової інформації газети «Вперед»

Заслухавши інформацію від 02.08.2016 № 01-3499-06 в.о. начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради         Отюніної Н.С. щодо реформування друкованого засобу масової інформації газети «Вперед», враховуючи рішення Бахмутської міської ради від 27.04. 2016 № 6/83-1466 «Про реформування друкованого засобу масової інформації газети «Вперед», співзасновником якої є Артемівська міська рада», лист від 13.06.2016 № 01-2612-07 товариства з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Вперед», відповідно до Цивільного Кодексу України від 16.01.2003 № 435-ІV із внесеними до нього змінами, Господарського кодексу України від 16.01.2003 № 436-ІV із внесеними до нього змінами, Закону України від 16.11.1992 № 2782-ХІІ «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні» із внесеними до нього змінами, Закону України від 24.12.2015 № 917-VIII «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», керуючись ст.ст. 18, 26, 60 Закону України  від 21.05.97   №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до  нього змінами,  Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 №1482, із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Запропонувати Бахмутській районній раді (Пластун), товариству з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Вперед» (Овчаренко) укласти тристоронній договір про вихід органів місцевого самоврядування із складу засновників (співзасновників) друкованого засобу масової інформації газети «Вперед», збереження назви, цільового призначення, мови видання та тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації.
  2. Уповноважити міського голову Реву О.О. на підписання тристороннього договору, зазначеного в п.1 рішення.
  3. Рекомендувати товариству з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Вперед» (Овчаренко) вжити заходи щодо перереєстрації друкованого засобу масової інформації в установленому законодавством порядку.
  4. Передати (безоплатно) товариству з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Вперед» (Овчаренко) окреме індивідуально визначене майно комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, яке знаходиться на балансі товариства та входить до складу цілісного майнового комплексу, орендованого товариством згідно договору від 28.12.2001 № 15, згідно переліку (додаток 1).
  5. Затвердити склад комісії з приймання-передачі (безоплатно) товариству з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Вперед» окремого індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, яке знаходиться на балансі товариства та входить до складу цілісного майнового комплексу, орендованого товариством згідно договору від 28.12.2001 № 15 (додається).
  6. Доручити комісії (Савченко) здійснити передачу окремого індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута  і в місячний термін надати акт приймання-передачі до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна).
  7. Передати  (безоплатно) від товариства з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Вперед» до  комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг»  об’єкти права комунальної власності територіальної громади  м.Бахмута згідно переліку (додаток 2).
  8. Визначити, що об’єкти права комунальної власності територіальної громади  м.Бахмута, що передаються згідно додатку 2 до цього рішення,  закріплюються за комунальним підприємством «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» на   праві  господарського відання.
  9. Товариству з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Вперед» (Овчаренко), комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв) оформити відповідно до діючого законодавства акт приймання - передачі  об’єктів права комунальної власності територіальної громади  м.Бахмута, визначених у додатку 2 до цього рішення, та надати його  до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна)   в  місячний термін.
  10. Управлінню муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) вжити заходи щодо передачі в оренду об’єктів права комунальної власності територіальної громади  м.Бахмута, визначених у додатку 2 до цього рішення товариству з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Вперед» в установленому законодавством порядку.
  11. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), Бахмутську районну раду (Пластун), товариство з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Вперед» (Овчаренко), комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв).
  12. Координаційне забезпечення виконання цього рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

 Міський голова                                                                  О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 31.08.2016 №6/90-1639
Про заходи щодо реформування друкованого засобу масової інформації газети «Вперед»
36.81 KB