Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 27.07.2016 №6/88-1600

Переглядів: 1040
сессия : 

Про передачу окремого індивідуально-визначеного майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута

Втратило чинність на підставі:

Заслухавши інформацію від 29.06.2016 № 01-2855-06 Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради  щодо передачі окремого індивідуально-визначеного майна комунальної  власності  територіальної громади м. Бахмута, яке знаходиться на балансі комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг», до складу об’єкта концесії,  переданого  товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» відповідно до концесійного договору від 24.07.2007 про передачу в концесію об’єкта права комунальної власності територіальної громади м.Бахмута – цілісного майнового комплексу міського комунального підприємства «Артемівськтепломережа», враховуючи звіт про оцінку ринкової вартості майна, яке перебуває на балансі комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» від 16.05.2016, виконаний фізичною особою-підприємцем Малюкіним Ю.В., керуючись  ст.ст. 18, 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про  місцеве   самоврядування  в  Україні» із внесеними до нього змінами,  Законом України від 03.03.98  № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», із внесеними до нього змінами, Законом України від 16.07.99 №997-XIV «Про концесії» із внесеними до нього змінами, Законом України від 21.10.2010 № 2624-VI  «Про особливості передачі в оренду чи концесію об'єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1.  Передати окреме індивідуально-визначене майно комунальної  власності  територіальної громади м. Бахмута – засоби обліку теплової енергії, які знаходяться на балансі комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг»,  до складу об’єкта концесії,  переданого товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» згідно концесійного договору від 24.07.2007, укладеного між Артемівською міською радою і товариством з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія», із внесеними до нього змінами (далі – Концесійний договір) згідно переліку (додається).
  2.  Затвердити склад комісії  з приймання – передачі окремого індивідуально-визначеного майна  комунальної  власності  територіальної громади м. Бахмута – засобів обліку теплової енергії, які знаходяться на балансі комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг», до складу об’єкта концесії, переданого товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» згідно Концесійного договору (додається).
  3. Доручити комісії (Савченко) здійснити у встановленому законодавством порядку передачу окремого індивідуально-визначеного  майна, визначеного у п.1 цього рішення до складу об’єкта концесії, переданого товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія», згідно Концесійного договору, та надати до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) у місячний термін належним чином оформлений акт приймання – передачі.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на товариство з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» (Повиленас), комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних підприємств» (Бондарєв), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови згідно розподілу обов’язків.
  5. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                               С.І.Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.07.2016 №6/88-1600
Про передачу окремого індивідуально-визначеного майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута
33.82 KB