Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 111 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 28.08.2020 №256

Переглядів: 328

Про влаштування неповнолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, на цілодобове перебування до Слов’янської спеціальної школи № 23 Донецької обласної ради

Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Давіденко І.О., розглянувши рекомендації комісії з питань захисту прав дитини  при виконкомі Бахмутської міської ради від 25.08.2020 про доцільність і строки влаштування неповнолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, на цілодобове перебування до Слов’янської спеціальної школи № 23 Донецької обласної ради, надані на підставі  заяви від 21.08.2020 № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  та документів, поданих гр.  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  виконавчий комітет Бахмутської міської ради встановив таке.

Гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та неповнолітня  дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, проживають за адресою: Бахмутський район,  село Зайцеве,  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) (довідка від 22.07.2020 № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), видана в.о. старости на території сіл Зайцеве, Вершина, Весела Долина).

Відповідно до акту оцінки потреб сім’ї/особи від 28.07.2020 № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), складеного Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, висновку  комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр м. Бахмут» про комплексну психолого – педагогічну оцінку розвитку дитини від 30.07.2020 № ІРЦ -(містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) неповнолітній  дитині  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, рекомендоване навчання за програмою спеціальних закладів загальної середньої освіти для дітей з порушенням зору (сліпих дітей).          

З метою реалізації неповнолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) права на освіту, відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»,  Закону України «Про охорону дитинства», Закону України «Про освіту», Порядку провадження органами опіки  та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 (зі змінами), Порядку зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів, які здійснюють  інституційний догляд і виховання дітей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 586, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Бахмутської міської ради            

В И Р І Ш И В :                                       

  1.  Влаштувати неповнолітню дитину (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, на цілодобове перебування до Слов’янської спеціальної школи № 23 Донецької обласної ради на період 2020-2021 навчального року строком з 01.09.2020 по 31.05.2021 роки.
  2. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева) забезпечити підготовку і оформлення договору про перебування дитини в закладі після затвердження Міністерством соціальної політики України форми відповідного договору.

Міський голова                                                                     О.О. РЕВА      

 

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 28.08.2020 №256
Про влаштування неповнолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, на цілодобове перебування до Слов’янської спеціальної школи № 23 Донецької обласної ради
15.08 KB