Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 17.08.2017 №188

Переглядів: 1542

Про затвердження нового складу  комісії  з  питань  захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради та внесення змін до  Положення про неї

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши службову записку від 15.08.2017 № 01-4115-06   начальника Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевої Л.О. щодо затвердження нового складу комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради та внесення змін до Положення про неї, у зв'язку з кадровими змінами, які відбулися у складі комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради, затвердженому рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 12.04.2017 № 93, із внесеними до нього змінами, відповідно до Закону України  від 24.01.95 №20/95-ВР «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей» із внесеними до нього змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» із внесеними до неї змінами, Положення про комісію з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.07.2016 № 160 із внесеними до нього змінами, керуючись   ст.ст.  32, 34, 38, 52   Закону  України   від  21.05.97  № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із   внесеними   до   нього   змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити  новий  склад  комісії  з  питань  захисту  прав  дитини  при виконкомі    Бахмутської    міської    ради (додається).
  2. Внести  наступні   зміни  до  Положення   про   комісію   з   питань   захисту   прав  дитини  при виконкомі Бахмутської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.07.2016 № 160  із внесеними до нього змінами (далі — Положення):
    1. Пункт 2.2. розділу ІІ “Основні завдання комісії” Положення доповнити п.п. 2.2.4. такого змісту “Розглядає питання щодо обгрунтованості обставин, за яких відсутні можливості для здобуття дитиною повної загальної середньої освіти за місцем проживання (перебування), та приймає рішення про доцільність влаштування дитини до  загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступеня за заявою батьків із визначенням строку її перебування у школі-інтернаті.
      Під час прийняття рішення про доцільність влаштування дитини до загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступеня враховується думка дитини, якщо вона досягла такого віку та рівня розвитку, що може її висловити”.
    2. Пункт 4.2. розділу ІV “Організація діяльності комісії” Положення викласти у новій редакції:
      “До складу комісії входять керівники структурних підрозділів Бахмутської міської ради, Бахмутського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, депутати Бахмутської міської ради, представники територіальних органів Міністерства юстиції України, Пенсійного фонду України, служби зайнятості, Національної поліції, Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради та комунальних підприємств м. Бахмута.
      Обов'язки секретаря комісії виконує один з працівників служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради”.
  3. Вважати такими, що втратили чинність:
    1. п. 1 рішення виконкому Бахмутської міської ради від 12.04.2017 №93 “Про затвердження нового складу комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради та внесення змін до Положення про неї” та додаток до нього, що стосується складу комісії;
    2. рішення виконкому Бахмутської міської ради від 12.07.2017 № 159 “Про внесення змін до  складу комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради”.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).

 

Перший заступник міського  голови                              Т.М. САВЧЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 17.08.2017 №188
Про затвердження нового складу комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради та внесення змін до Положення про неї
13.86 KB