Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 125 гостей.

Урядовий портал

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 16.05.2018 №95

Переглядів: 605

Про внесення змін до Положення про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Розглянувши доповідну від 19.03.2018 № 01-1456-06  начальника відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи  Бахмутської міської ради Скляренка А.Ю. щодо внесення змін до Положення про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, відповідно до вимог Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 №409, із внесеними до неї змінами,  керуючись ст. ст. 38, 52  Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести та затвердити зміни до Положення про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, затвердженого рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 12.10.2016 №218 (далі-Положення), а саме:

1.1. Пункт 7 Положення доповнити підпунктом 5 такого змісту:

«5) визначати функціональні обов'язки членів комісії (за напрямом роботи у складі комісії)».

1.2. Абзац перший пункту 9 Положення викласти в новій редакції:

«Комісія проводить засідання в разі потреби, але не менше одного разу на три місяці згідно з планом роботи комісії, який затверджується її головою. У разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації, яка потребує вжиття невідкладних заходів, засідання комісії проводиться невідкладно. У плані роботи Комісії визначається зміст питань, термін проведення засідань, відповідальні за підготовку матеріалів, доповідачі та співдоповідачі. Формування плану роботи Комісії здійснюється на підставі плану роботи Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на поточний рік, плану роботи регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, планів роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради та пропозицій членів Комісії,  територіальних органів центральних органів виконавчої влади, об’єктових комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. План роботи Комісії на наступний рік складається відділом з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської міської ради, підписується першим заступником голови Комісії».

2. Організаційне  виконання рішення покласти на відділ  з питань  цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Бахмутської  міської ради (Скляренко).

Перший заступник міського голови                                      Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 16.05.2018 №95
Про внесення змін до Положення про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій
20.79 KB