Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 151 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 15.03.2017 №60

Переглядів: 1750

Про затвердження норм накопичення твердих, великогабаритних і ремонтних   побутових відходів  у м. Бахмуті

Втратило чинність на підставі:

Внесени зміни:

Заслухавши інформацію від 06.03.2017 № 01-1059-06 т.в.о. начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Трофимової Н.В. щодо необхідності перегляду норм накопичення твердих, великогабаритних і ремонтних побутових відходів  у м. Бахмуті, з метою удосконалення і розвитку системи поводження з відходами та забезпечення належного стану санітарного очищення території міста Бахмута, відповідно до Закону України від 05.03.98 № 187/98-ВР «Про відходи» із внесеними  до нього змінами, Закону України від 24.06.2004 № 1875- ІУ «Про житлово-комунальні послуги» із внесеними  до нього змінами, Закону України від 06.09.2005 № 2807- ІУ «Про  благоустрій населених пунктів» із внесеними  до нього змінами, Правил надання послуг з вивезення побутових відходів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 № 1070, із внесеними до них змінами, Правил визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів, затверджених наказом міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 30.07.2010 № 259, керуючись ст.ст.30, 52,59 Закону України від 21.05.1997 №280/97 ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію т.в.о. начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Трофимової Н.В. щодо необхідності перегляду норм накопичення твердих, великогабаритних і ремонтних побутових відходів  у м. Бахмуті прийняти до відома.
  2. Затвердити:
    1. Норми накопичення твердих побутових відходів для об’єктів громадського, адміністративного і культурно-побутового призначення у м.Бахмуті (додається).
    2. Норми накопичення твердих  побутових відходів  із розрахунку на 1 мешканця у м. Бахмуті (додається).
    3. Норми накопичення великогабаритних і ремонтних твердих  побутових відходів  із розрахунку на 1 мешканця житлового фонду, житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків  у м. Бахмуті (додається).
  3. Встановити, що дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення у місцевих засобах масової інформації.
  4. Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова) забезпечити в установленому порядку оприлюднення даного рішення у засобах масової інформації та  шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради.
  5. Вважати таким, що з дня набрання чинності цим рішенням, втрачає чинність рішення  виконкому Артемівської міської ради від  06.02.2008 № 96 «Про затвердження  норм накопичення твердих і рідких побутових відходів у м. Артемівську».
  6. Організаційне виконання рішення покласти на товариство з обмеженою відповідальністю «УМВЕЛЬТ Бахмут» (Кравченко), Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова).
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Федорова Ф.К.

Перший заступник міського голови                                    Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 15.03.2017 №60
Про затвердження норм накопичення твердих, великогабаритних і ремонтних побутових відходів у м. Бахмуті
32.66 KB