Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення Бахмутської міської ради від 26.08.2020 №6/145-3106

Переглядів: 327
сессия : 

Про делегування повноважень щодо придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого житла (квартир) для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам

Розглянувши доповідну записку в. о. начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Орел Н.І.  від 25.08.2020 №  01/31-1643 (вх. № 01-4738-06 від 25.08.2020) про делегування повноважень щодо придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого житла (квартир) для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів субвенції з державного бюджету, коштів обласного бюджету та місцевого бюджету, відповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим  бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 № 769 (із змінами), Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 582 (із змінами), на виконання Програми економічного і соціального розвитку території Бахмутської міської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік, затвердженої рішенням Бахмутської міської ради від 20.12.2019 № 6/137- 2797 (зі змінами), рішення Бахмутської міської ради від 20.12.2019 № 6/137-2801 «Про бюджет Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», із змінами, керуючись ст.ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бахмутська міська рада

Вирішила:

  1. Делегувати Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради повноваження щодо придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого житла (квартир) для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.
  2. Доручити  Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради в особі в.о.начальника Орел Н.І. за результатами конкурсу з придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого житла (квартир) для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам укласти в установленому порядку відповідні договори купівлі-продажу житла.
  3. Управлінню  розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Орел), Управлінню муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) забезпечити згідно чинного законодавства прийняття у комунальну власність Бахмутської міської об'єднаної територіальної громади, розподіл та надання придбаного на вторинному ринку впорядкованого житла (квартир) для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.
  4. Організаційне  виконання  рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Орел), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови  Стрющенка О.В., першого заступника міського голови  Савченко Т.М.
  5. Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на  постійні   комісії Бахмутської міської ради: з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв'язку (Северінов), з питань комунальної власності, землі і   приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики,  бюджету і фінансів (Нікітенко),  секретаря   Бахмутської  міської  ради  Кіщенко С.І.                 

Міський голова                                                                         О.О.РЕВА

 

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.08.2020 №6/145-3106
Про делегування повноважень щодо придбання у 2020 році на вторинному ринку впорядкованого житла (квартир) для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам
24.44 KB