Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Бахмутської міської ради від 26.08.2020 №6/145-3093

Переглядів: 422
сессия : 

Про виведення (виключення) окремого індивідуально-визначеного майна із складу об’єкта концесії

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. від 23.07.2020 № 01-0958- 08 (вх. № 01-4178-06  від 27.07.2020) щодо виведення (виключення) окремого індивідуально-визначеного майна із складу  об’єкта  концесії, у зв’язку із зміною згідно чинного законодавства власника окремого індивідуально-визначеного майна - загальнобудинкових вузлів комерційного обліку, встановлених за рахунок місцевого бюджету, які перебувають у складі об’єкта права комунальної власності територіальної  громади м.Бахмут - цілісного майнового комплексу міського комунального підприємства «Артемівськтепломережа», переданого у концесію товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» згідно концесійного договору від 24.07.2007, текст якого був затверджений рішенням Артемівської міської ради від 20.06.2007 №5/17-359  (із змінами), відповідно до ст.ст. 368, 369, ч.2 ст. 382 Цивільного кодексу України,  Законів України: «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», враховуючи рішення Бахмутської міської ради від 27.07.2016 №6/88-1600 «Про передачу окремого індивідуально-визначеного майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута», керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Вивести (виключити) окреме індивідуально-визначене майно -  загальнобудинкові вузли комерційного обліку, встановлені за рахунок місцевого бюджету із складу об’єкта права комунальної власності територіальної громади м.Бахмут - цілісного майнового комплексу міського комунального підприємства «Артемівськтепломережа», переданого у концесію товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» згідно концесійного договору від 24.07.2007, текст якого був затверджений рішенням Артемівської міської ради від 20.06.2007 №5/17-359 (із змінами), згідно переліку (додається).
  2. Врахувати, що окреме індивідуально-визначене майно -  загальнобудинкові вузли комерційного обліку, зазначені у додатку до цього рішення, відповідно до законодавства про спільне майно багатоквартирного будинку є спільною сумісною власністю співвласників багатоквартирних будинків у яких вони встановлені.
  3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» (Повиленас):
    1. Протягом місяця з дня прийняття цього рішення оприлюднити інформацію про виведення (виключення) окремого індивідуально-визначеного майна -  загальнобудинкових вузлів комерційного обліку, встановлених за рахунок місцевого бюджету із  складу об’єкта права комунальної власності територіальної громади м.Бахмут - цілісного майнового комплексу міського комунального підприємства «Артемівськтепломережа», переданого у концесію товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» згідно концесійного договору від 24.07.2007 на офіційних вебсайтах Бахмутської міської ради, товариства з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія»  та шляхом розміщення оголошень на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них.
    2. Забезпечити збереженість  технічної документації на майно, зазначене у додатку до цього рішення та її передачу (за вимогою) співвласникам багатоквартирних будинків в особі їх об’єднання, уповноваженої співвласниками особи, управителя багатоквартирного будинку із складанням відповідних актів приймання-передачі.
    3. Врахувати, що внески за встановлення майна, зазначеного у цьому рішенні у відповідності до чинного законодавства не стягуються.
  4. Визнати таким, що втратило чинність рішення Бахмутської міської ради від 27.07.2016 №6/88-1600 «Про передачу окремого індивідуально-визначеного майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута».
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Орел), товариство з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» (Повиленас),  заступника міського голови Стрющенка О.В.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань житлово - комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                   С.І. КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.08.2020 №6/145-3093
Про виведення (виключення) окремого індивідуально-визначеного майна із складу об’єкта концесії
36.11 KB