Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Бахмутської міської ради від 22.07.2020 №6/144-3055

Переглядів: 216
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна

Розглянувши доповідну записку начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. від 02.07.2020 № 01-0850-08 (вх. 01-3742-06 від 03.07.2020) щодо прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна, відповідно до Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», ст.717 Цивільного кодексу України, ст.136 Господарського кодексу України, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади шляхом укладання договора дарування від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ВІКТОРІЯ-2018» майно згідно додатка.
  2. Доручити міському голові Реві О.О. підписати в установленому законодавством порядку договір дарування та інші, пов’язані з ними документи.
  3. Визначити, що майно, яке приймається (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, зазначене у додатку до цього рішення, передається безоплатно до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» і закріплюється за ним на праві господарського відання.
  4. комісію із приймання - передачі (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна визначеного у додатку до цього рішення (далі - комісія), та затвердити її склад.
  5. Доручити комісії (Стрющенко) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна, визначеного у додатку до цього рішення, та його подальшу безоплатну передачу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ».
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Орел), КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (Войтенко), заступника міського голови Стрющенка О.В.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                             С.І. КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 22.07.2020 №6/144-3055
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна
22.74 KB