Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення Бахмутської міської ради від 21.04.2020 №6/141-2975

Переглядів: 733
сессия : 

Про затвердження Порядку надання матеріальної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у закладах загальної середньої освіти, в новій редакції

Розглянувши доповідну записку Управління освіти Бахмутської міської ради від 19.03.2020 №768  (вх.№ 01-1948-06 від 31.03.2020) щодо затвердження Порядку надання матеріальної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у закладах загальної середньої освіти, в новій редакції, з метою поліпшення матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, відповідно до законів України: «Про охорону дитинства»,  «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Програми розвитку освіти  на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Бахмутської міської ради від 27.06.2017 № 6/102-1897 (зі змінами), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бахмутська міська рада 

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Затвердити Порядок надання матеріальної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у закладах загальної середньої освіти, в новій редакції (додається).
  2. Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Карпець)  забезпечити виплату матеріальної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у закладах загальної середньої освіти, в межах коштів, передбачених в бюджеті Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на фінансування цих цілей на відповідний рік.
  3. Вважати таким, що втратило чинність рішення Бахмутської міської ради від 24.04.2019 №6/128-2525 «Про затвердження Порядку надання матеріальної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у закладах загальної середньої освіти».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління освіти Бахмутської міської ради (Карпець),  заступника міського голови Точену В.В.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                                         О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 21.04.2020 №6/141-2975
Про затвердження Порядку надання матеріальної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у закладах загальної середньої освіти, в новій редакції
14.27 KB