Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Донецька обласна рада

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.12.2016 №292

Переглядів: 1107

Про визначення замовника робіт з технічного переоснащення диспетчерської служби комунального підприємства «Бахмутська житлова управляюча компанія»

Розглянувши службову записку від 09.12.2016 №01-5640-06 заступника міського голови Федорова Ф.К.  щодо визначення замовника робіт  з технічного переоснащення диспетчерської служби комунального підприємства «Бахмутська  житлова  управляюча  компанія»,  на виконання Угоди про партнерство між Програмою розвитку Організації Об`єднаних Націй та Артемівською міською радою, Донецької області, з метою реалізації у місті  мікропроекту «Безпечне місто» в рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-III» та забезпечення співфінансування, відповідно до Програми економічного і соціального розвитку території  Бахмутської міської ради на 2016 рік, затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 23.12.2015  №6/76-1336, із внесеними до неї змінами,  керуючись ст.ст.17,27,29,31,52 Закону  України від 21.05.97 №280\97 –ВР  «Про місцеве самоврядування в  Україні»  із внесеними до нього змінами,  виконавчий комітет Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Визначити  комунальне підприємство «Бахмутська житлова управляюча компанія» замовником робіт з технічного переоснащення диспетчерської служби комунального підприємства «Бахмутська  житлова  управляюча  компанія», що фінансуватимуться за рахунок коштів міського бюджету м.Бахмута  на 2016 рік.
  2. Комунальному підприємству «Бахмутська житлова управляюча компанія» (Бондарєв) забезпечити в установленому законодавством порядку виконання робіт з технічного переоснащення диспетчерської служби комунального підприємства «Бахмутська  житлова управляюча  компанія».
  3. Контроль за виконанням  рішення покласти   на заступника міського голови  Федорова Ф.К.,  першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Перший заступник міського голови                           Т.М.Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.12.2016 №292
Про визначення замовника робіт з технічного переоснащення диспетчерської служби комунального підприємства «Бахмутська житлова управляюча компанія»
14.75 KB