Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 98 гостей.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.11.2018 №229

Переглядів: 632

Про стан соціального захисту дітей та запобігання негативним проявам у підлітковому середовищі   в м.Бахмут

Заслухавши інформацію від 22.10.2018 № 01-6049-06 начальника Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевої Л.О. про стан соціального захисту дітей та запобігання негативним проявам  у підлітковому середовищі в м. Бахмут, на виконання  доручення  заступника голови Донецької обласної державної адміністрації Стокоза І.С. від 10.10.2018 № 4/0.6, керуючись Законом  України   від 24.01.95  № 20/95-ВР «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», із внесеними до нього змінами, ст. ст. 32, 34,52 Закону України від 21.05.1997 № 280/97- ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Законом України від 26.04.2001 №2402-ІІІ «Про охорону дитинства», із внесеними до нього змінами,    виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевої Л.О. про стан соціального захисту дітей та запобігання негативним проявам  у підлітковому середовищі в м. Бахмут прийняти до відома (додається).

2. Визнати роботу служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради стосовно соціального захисту дітей та запобігання негативним проявам у підлітковому середовищі в м. Бахмут задовільною.

3. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева), Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Рубцова), Управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова), Бахмутському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Хворастухіна) спільно  з Бахмутським відділом поліції  Головного управління Національної поліції  в Донецькій області (Межений), Бахмутським міськрайонним відділом філії Державної установи  «Центр пробації» в Донецькій області (Жигаловська) забезпечити постійну взаємодію щодо виявлення дітей, схильних до негативних проявів, для подальшої організації комплексної профілактичної роботи  з ними та надання  допомоги у межах своєї компетенції.

4. Управлінню   молодіжної  політики  та  у справах дітей Бахмутської міської ради  (Махничева): 

4.1 Розробити спільно з сектором превенції Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції  в Донецькій області план профілактичних рейдів щодо попередження негативних проявів у підлітковому середовищі в м. Бахмут на 2019 рік;

4.2 Розглянути на засіданні координаційної ради у справах дітей при виконкомі Бахмутської міської ради у лютому 2019 року питання «Про стан проведення спільної профілактичної роботи щодо попередження негативних проявів у підлітковому середовищі в м. Бахмут»;

4.3 Забезпечити створення соціального відеоролика щодо популяризації відповідального батьківства з метою використання у інформаційному просторі м. Бахмут.

5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева), Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова), Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова), Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Хворастухіна), Бахмутськии відділ поліції  Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Межений), Бахмутський міськрайонний  відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області (Жигаловська).

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.       

Міський голова                                                            О.О.РЕВА 

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.11.2018 №229
Про стан соціального захисту дітей та запобігання негативним проявам у підлітковому середовищі в м.Бахмут
13.71 KB