Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.06.2017 №135

Переглядів: 872

Про затвердження персонального складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради

Розглянувши службову записку від 10.05.2017 № 01-2353-06 начальника відділу внутрішньої політики Бахмутської міської ради Кудрявих С.А., щодо затвердження персонального складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради, з метою залучення громадян до участі в налагоджені взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю, забезпечення гласності, відкритості та прозорості в діяльності Бахмутської міської ради та її виконавчих органів, у зв’язку з закінченням повноважень Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради 2015-2017 років, відповідно до Указу Президента України від 31.07.2004  № 854/2004 «Про забезпечення умов для більш широкої участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» із внесеними до неї змінами, Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Артемівської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 13.10.2015 № 221, на підставі витягу з протоколу від 16.05.2017 № 21 засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради, протоколу від 12.06.2017 засідання секретаріату Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради керуючись ст. ст. 40, 52 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР  «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити персональний склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради (далі – ініціативна група) (додається).
  2. Відділу внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих) забезпечити:
    1. Належне функціонування ініціативної групи (надання організаційно-технічної підтримки в забезпеченні засідань ініціативної групи з підготовки установчих зборів Громадської ради та інших заходів, які вона ініціює).
    2. Спільно з відділом комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради (Кисельов):
      1. В установленому законом порядку оприлюднення даного рішення.
      2. Надання допомоги ініціативній групі в актуалізації та подальшому підтриманні в належному стані рубрики «Громадська рада» на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради, зокрема, щодо своєчасного розміщення матеріалів про її діяльність.
    3. Спільно з юридичним відділом Бахмутської міської ради (Федонюк):
      1. Юридичну підтримку під час проведення засідань ініціативної групи з підготовки установчих зборів Громадської ради.
  3. Організаційне виконання рішення покласти на відділ внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих), відділ комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради (Кисельов), юридичний відділ Бахмутської міської ради (Федонюк).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Бахмутської міської ради Недашковську Т.І., секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І. (за згодою).

Перший заступник міського голови                                     Т.М.Савченко      


ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.06.2017 №135
Про затвердження персонального складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради
12.76 KB