Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Бахмутської міської ради від 23.10.2019 №6/134-2701

Переглядів: 490
сессия : 

Про початок процедури списання багатоквартирних житлових будинків на території старостинських округів Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Заслухавши інформацію від 10.10.2019 № 01-5863-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про початок процедури списання багатоквартирних житлових будинків на території старостинських округів, Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади  відповідно до Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», із внесеними до нього змінами, Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301, враховуючи рішення Бахмутської міської ради від 26.06.2019 №6/131-2614 «Про добровільне приєднання територіальних громад до територіальної громади міста Бахмут Донецької області»,  керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Розпочати процедуру списання багатоквартирних житлових будинків розташованих на території Іванівського та Зайцівського старостинських округів Бахмутської міської об'єднаної територіальної громади з балансу Іванівської та Зайцівської сільських рад Бахмутського району Донецької області (далі - багатоквартирних житлових будинків) згідно переліку (додається).
  2. Уповноважити комісію з припинення юридичної особи Іванівської сільської ради Бахмутського району Донецької області в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської міської ради, склад якої  затверджений рішенням Бахмутської міської ради 26.06.2019 № 6/131-2625, та комісію з припинення юридичної особи Зайцівської сільської ради Бахмутського району Донецької області в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської міської ради, склад якої затверджений рішенням Бахмутської міської ради 26.06.2019 № 6/131-2628, (далі-комісії) здійснити процедуру списання багатоквартирних житлових будинків в порядку, визначеному чинним законодавством України та за результатами роботи комісій надати на погодження Бахмутської міської ради акти списання багатоквартирних житлових будинків в термін до 31.12.2019 року.
  3. В.о. старости у селах  Іванівське, Андріївка, Берхівка, Кліщіївка, селищі Хромове Данько О.В., в.о. старости у селах Зайцеве, Вершина, Весела Долина  Пономаренку О.А.:
    1. Всебічно сприяти комісіям при здійсненні процедури списання багатоквартирних житлових будинків.
    2. Довести в установленому порядку до відома  співвласників багатоквартирних будинків рішення Бахмутської міської ради та комісій щодо списання цих будинків.
    3. Надати кандидатури уповноважених осіб від співвласників багатоквартирних будинків, за їх згодою, які мають бажання бути залучені до роботи комісій, визначених у п.2 цього рішення.
  4. Організаційне забезпечення виконання рішення покласти на комісію з припинення юридичної особи Іванівської сільської ради Бахмутського району Донецької області в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської міської ради (Кіщенко), комісію з припинення юридичної особи Зайцівської сільської ради Бахмутського району Донецької області в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської міської ради (Кіщенко), в.о. старости у селах  Іванівське, Андріївка, Берхівка, Кліщіївка, селищі Хромове Данько О.В., в.о. старости у селах Зайцеве, Вершина, Весела Долина  Пономаренка О.А., заступника міського голови Стрющенка О.В.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань житлово - комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов).

Секретар Бахмутської міської ради                                                С.І. Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 23.10.2019 №6/134-2701
Про початок процедури списання багатоквартирних житлових будинків на території старостинських округів Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади
25.37 KB