Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Урядовий портал

Рішення Бахмутської міської ради від 28.08.2019 №6/132-2656

Переглядів: 405
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши службову записку від 16.08.2019 № 01-4593-06 та заслухавши інформацію від 16.08.2019 до № 01-4593-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи заяви фізичних осіб, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, ст.ст.12, 38-40, 65, 79-1, 81, 93, 116, 118, 120-126, 181-184 Земельного кодексу України від 25.10.2001 №2768-ІІІ, із внесеними до нього змінами, Законом України від 22.05.2003 №858-ІV «Про землеустрій», із внесеними до нього змінами, Законом України від 05.02.2015 №157-VIII «Про добровільне об’єднання територіальних громад», із внесеними до нього змінами, рішенням Бахмутської міської ради від 26.06.2019 № 6/131-2614 «Про добровільне приєднання територіальних громад до територіальної громади міста Бахмут Донецької області», Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Надати дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності:
    1. Фізичній особі Гноєвих Павлу Андрійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Івана Марченка, 22, м. Бахмут, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    2. Фізичній особі Драголюбову Едуарду Геннадійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Ювілейна, 57, у м. Бахмут, для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови, для обслуговування автостоянки, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    3. Фізичній особі Кисиленко Тетяні Петрівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Перемоги, 33, у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    4. Фізичній особі Масловій Ганні Степанівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Перемоги, 29, гараж № 41 у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    5. Фізичній особі Мартиненку Анатолію Леонідовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Оборони, 36, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    6. Фізичній особі Очкур Ніні Павлівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Б.Горбатова, 23, гараж № 8 у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    7. Фізичній особі Пустоветовій Наталі Вікторівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. П.Лумумби, б/н, у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    8. Фізичній особі Немі Сергію Степановичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) та фізичній особі Нема Ларисі Олександрівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”),  по вул. Свободи, 19 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування нежитлового приміщення, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди з наступним викупом.
    9. Фізичній особі Кузнецовій Світлані Семенівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) за адресою: с-ще Хромове, Бахмутського району Донецької області, гаражно-будівельний кооператив «Ювілейний», гараж № 47 для будівництва індивідуального гаражу із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    10. Фізичній особі Московко Олександрі Іванівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Садова, 67,  с. Іванівське Бахмутського району Донецької області, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    11. Фізичній особі Просовій Зінаїді Іванівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Садова, 74, с. Іванівське Бахмутського району Донецької області, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
  2. Надати дозвіл на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) фізичній особі Лапічу Юрію Миколайовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Ломоносова, 20, м. Бахмут, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
  3. Дати згоду фізичній особі Марінову Олександру Володимировичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) на поділ земельної ділянки загальною площею 2,3949 га (кад.№1410300000:00:017:0141) по вул. Соборна, 1 у м. Бахмут, та надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, згідно заяви.
  4. Фізичним особам, зазначеним у пунктах 1-3 даного рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; погодити їх у відповідності до норм чинного законодавства, надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.
  5. Визначити, що фізичні особи, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право користування та право власності на них, та їх державної реєстрації.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Стрющенка О.В.
  7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                С.І.КІЩЕНКО