Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 140 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.12.2017 №277

Переглядів: 857

Про затвердження складу комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури на території м.Бахмут та Положення про нього.

Втратило чинність на підставі:

  • Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.06.2020 №1478
    Про затвердження складу комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади та Положення про нього

Внесени зміни:

Заслухавши інформацію від 09.11.2017 № 01-5644-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. щодо затвердження складу комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури на території м.Бахмут та Положення про нього, з метою координації роботи, пов’язаної зі створенням інвалідам та іншим маломобільним групам населення безперешкодного доступу до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури на території м.Бахмут, відповідно до Закону України від 21.03.1991 № 875-XII «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», із внесеними до нього змінами, Типового положення про комітети забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно – транспортної інфраструктури, затвердженого наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово – комунального господарства України, Міністерства праці та соціальної політики України від 08.09.2006 №300/339, керуючись ст.ст.31, 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97 – ВР « Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

 

В И Р І Ш И В :

1. Затвердити:

1.1. Склад   комітету  забезпечення     доступності  інвалідів    та    інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно транспортної інфраструктури на території м.Бахмут (додається).

1.2. Положення про комітет забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури на території м.Бахмут (додається).

2. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Бахмутської міської ради від 12.10.2016 № 222 «Про затвердження складу комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно – транспортної інфраструктури на території Бахмутської міської ради та Положення про нього».

3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради ( Отюніна ).

4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Федорова Ф.К.

   

Міський голова                                                                О.О.РЕВА    

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.12.2017 №277
Про затвердження складу комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури на території м.Бахмут та Положення про нього.
30.78 KB