Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 91 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.06.2018 №123

Переглядів: 1670

Про   втрату   статусу   дитини, позбавленої батьківського піклування, містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження

Розглянувши подання служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради  від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), витяг з протоколу засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітньою містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та визнання таким, що втратило чинність, рішення виконкому Артемівської  міської ради  від 10.02.2010 № 39 «Про надання малолітній дитині містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування», виконком  Бахмутської міської ради встановив, що рішенням виконкому Артемівської міської ради від 10.02.2010 № 39 містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування, у зв’язку з тим, що:

мати дитини, гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) - заочним рішенням Артемівського міськрайонного суду Донецької області від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (справа № містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))) була позбавлена батьківських прав, відносно доньки містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

Відомості про батька в свідоцтві про народження дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  записані відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України (витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України, наданий відділом реєстрації актів цивільного стану по місту Артемівську Артемівського міськрайонного управління юстиції Донецької області від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))).

Заочним рішенням Артемівського міськрайонного суду Донецької області від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (справа № містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))) бабусю дитини гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, було призначено опікуном над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

Містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року набрало законної сили рішення Артемівського міськрайонного  суду  Донецької області    від   містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року   (справа    № містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), провадження № містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))) про визнання містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, батьком дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження.

містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року були внесені зміни до актового запису від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про народження дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)): змінено її прізвище з «містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))» на «містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))», зазначено батьком дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження (витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про внесення до актового запису змін, доповнень, наданий Бахмутським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))).

Виходячи із інтересів малолітньої дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)),   керуючись   ст.ст.   34,  52  Закону  України  від  21.05.97  № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Законом України від 13.01.2005 № 2342-ІV «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», із внесеними до нього змінами, постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», із внесеними до неї змінами,  виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

1.  Вважати, що малолітня дитина містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, втратила статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Артемівської  міської ради  від 10.02.2010 № 39 «Про надання малолітній дитині містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування».

Міський голова                                                                   О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.06.2018 №123
Про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження
9.2 KB