Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Бахмутської міської ради від 27.02.2019 №6/126-2464

Переглядів: 565
сессия : 

Про передачу повноважень з формування та реалізації на території м. Бахмут державної соціальної політики з оздоровлення та відпочинку дітей

Розглянувши доповідну записку від 29.01.2019 № 01-0531-06  заступника міського голови Точеної В.В. «Про передачу повноважень з формування та реалізації на території м. Бахмут державної соціальної політики з оздоровлення та відпочинку дітей», заслухавши начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіну І.В. з цього питання, з метою забезпечення ефективної реалізації на території м. Бахмут державної соціальної політики з питань оздоровлення та відпочинку дітей, відповідно до Закону України від 04.09.2008 №375-VІ «Про оздоровлення та відпочинок дітей» із внесеними до нього змінами, керуючись ст. ст. 11, 26, 54 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРIШИЛА:

  1. Передати повноваження з формування та реалізації на території м. Бахмут державної соціальної політики з оздоровлення та відпочинку дітей від Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради до Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради.
  2. Структуру та загальну чисельність працівників Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради та Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради, затверджені рішенням Бахмутської міської ради від 18.12.2018 № 6/124-2406 залишити без змін.
  3. Визначити, що Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради здійснює повноваження, визначені цим рішенням з дня державної реєстрації Положення про Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради в установленому законодавством порядку.
  4. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) інформувати про прийняте рішення в установленому порядку Донецьку обласну державну адміністрацію та населення на території м. Бахмут.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева), заступника міського голови  Точену В.В.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради :  з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.  

Міський голова                                            О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.02.2019 №6/126-2464
Про передачу повноважень з формування та реалізації на території м. Бахмут державної соціальної політики з оздоровлення та відпочинку дітей
14.16 KB