Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.10.2016 №224

Переглядів: 1436

Про затвердження складу координаційної ради з питань протидії захворюванню на туберкульоз, ВІЛ-інфекцію/СНІД та боротьби з наркоманією на території Бахмутської міської ради, та внесення змін до Положення про неї

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши службову записку від 14.09.2016 № 01-4128-06 заступника начальника з питань лікувально-профілактичної допомоги населенню Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради Афанасьєвої Л.М. щодо затвердження складу координаційної ради з питань протидії захворюванню на туберкульоз, ВІЛ-інфекцію/СНІД та боротьби з наркоманією на території Бахмутської міської ради, та внесення змін до Положення про неї, у зв’язку із кадровими змінами, які відбулися у складі координаційної ради, відповідно до Закону України «Про протидію поширенню хвороб, зумовлених вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ), та правовий і соціальний захист людей, які живуть з ВІЛ» в редакції від 23.12.2010 № 2861-VI, із внесеними до нього змінами, Закону України «Про протидію захворюванню на туберкульоз» в редакції від 22.03.2012 №4565-VI, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 32,34,52 Закону України від 21.05.97 № 280/97 – ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити склад координаційної ради з питань протидії захворюванню на туберкульоз, ВІЛ-інфекцію/СНІД та боротьби з наркоманією на території Бахмутської міської ради (додається).
  2. Внести зміни до Положення про координаційну раду з питань протидії захворюванню на туберкульоз, ВІЛ-інфекцію/СНІД та боротьбу з наркоманією на території Артемівської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Артемівської міської ради від 16.01.2013 №4 (далі – Положення):
    1. Замінити у тексті Положення слова «Артемівськ», «Артемівська» у всіх відмінках словами «Бахмут», «Бахмутська» у відповідному відмінку.
    2. Пп.3.2.п.3. викласти у наступній редакції: «Сприяння узгодженій діяльності виконавчих органів Бахмутської міської ради, органів охорони здоров’я, освіти, внутрішніх справ, міжнародних та громадських організацій, у тому числі тих, що об’єднують людей, які живуть з туберкульозом та ВІЛ-інфекцією/СНІДом, представників бізнесових кіл, об’єднань профспілок і роботодавців та релігійних організацій з метою реалізації на міському рівні проектів з протидії туберкульозу, ВІЛ-інфекції/СНІДу, зокрема проекту Світового банку “Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні”.».
    3. Пп.3.5.п.3. викласти у наступній редакції: «Iнформування Донецької облдержадмiнiстрацiї, Бахмутської міської ради та громадськостi про результати здійснення заходів з протидії туберкульозу, ВІЛ-інфекції/СНIДу шляхом подання та оприлюднення річного звіту та плану роботи на наступний рік».
    4. Пп.4.2.п.4. викласти у наступній редакції: «Одержувати в установленому порядку вiд виконавчих органів Бахмутської міської ради, пiдприємств, установ, організацій, посадових осіб iнформацiю, необхiдну для виконання покладених на неї завдань.».
    5. Абзац 2 п.6 викласти у наступній редакції: « - голова Ради, його заступники, секретар, представники управлінь, служб, відділів Бахмутської міської ради, закладів охорони здоров’я, освіти, органів внутрішніх справ, громадських організацій, провідні спеціалісти у сфері протидії захворюванню на туберкульоз, ВІЛ-інфекцію/СНІД та поширенню наркоманії, які беруть участь у її роботі на громадських засадах.».
  3. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.11.2015 № 253 «Про затвердження нового складу координаційної ради з питань протидії захворюванню на туберкульоз, ВІЛ-інфекцію/СНІД та боротьби з наркоманією на території Артемівської міської ради».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова).
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Перший заступник міського голови                      Т.М. САВЧЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.10.2016 №224
Про затвердження складу координаційної ради з питань протидії захворюванню на туберкульоз, ВІЛ-інфекцію/СНІД та боротьби з наркоманією на території Бахмутської міської ради, та внесення змін до Положення про неї
20.36 KB