Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 180 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.08.2020 №203

Переглядів: 383

Про припинення функціонування на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади прийомної сім’ї на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))

Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Давіденко І.О., розглянувши протокольне рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради (витяг з протоколу засідання від 28.07.2020 № 9), враховуючи заяви (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про зняття з обліку та припинення функціонування на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади прийомної сім’ї на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), в якій виховується особа з числа дітей-сиріт (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), виконавчий комітет Бахмутської міської ради встановив таке.

Розпорядженням голови Артемівської районної державної адміністрації від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) була створена прийомна сім’я, до якої на виховання та спільне проживання була влаштована (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

Розпорядженням голови Артемівської районної державної адміністрації від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) було надано статус дитини-сироти.

Розпорядженням голови Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) прийомна сім’я (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) була знята з обліку та було припинено забезпечення її функціонування Бахмутською районною державною адміністрацією.

Рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) була взята на облік та забезпечено функціонування прийомної сім’ї на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, в якій виховується особа з числа дітей-сиріт (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

15.01.2020 року було укладено договір № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) між виконавчим комітетом Бахмутської міської ради в особі заступника міського голови Точеної Вікторії Володимирівни і громадянкою (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про забезпечення функціонування прийомної сім’ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) до якої влаштована (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

(містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) досягла повноліття (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), але продовжувала виховуватись у прийомній сім’ї у зв’язку із навчанням (за денною формою навчання) у комунальному закладі (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)). 30.06.2020 року (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), закінчила комунальний заклад (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

Виходячи з викладеного, з метою дотримання вимог чинного законодавства та захисту прав (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), відповідно до  Закону України «Про охорону дитинства», Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Положення про прийомну сім'ю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 565 (зі  змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Зняти з обліку та припинити 12.08.2020 року забезпечення функціонування на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади прийомної сім’ї на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) у зв’язку з закінченням (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), комунального закладу (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  2. Припинити дію договору від 15.01.2020 року № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), укладеного між виконавчим комітетом Бахмутської міської ради в особі заступника міського голови Точеної Вікторії Володимирівни і громадянкою (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), про забезпечення функціонування прийомної сім’ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) до якої влаштована (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Бахмутської міської ради від  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) «Про взяття на облік та забезпечення функціонування прийомної сім’ї на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))».

Міський  голова                                                                         О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.08.2020 №203
Про припинення функціонування на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади прийомної сім’ї на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))
13.71 KB